Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat rontott a jegyeiden? Normális ettől való félelmem?
Nyáron sokat gépezek,és nem tanulok semmit,viszont a célom az hogy majd fogorvos legyek,1 négyessel fejeztem be az idei tanévet többi ötös volt,de még vissza van 4 év gimi..A félek attól hogy megismerek egy lányt aki pl. rosszabbul tanul,vagy a kapcsolat miatt lerontanék a 9. osztályban,vagy egyszerűen a gépezés miatt..(mert nyáron megszokom pl.) Ráadásul attól is tartok,hogy ha semmit sem érnék el az életben akkor nem engedhetnék meg magamnak olyan dolgokat amik most megvannak a szüleim miatt.(Középkategóriában tartozunk)
Társasági életem zéró,sehova nem szoktam járni.
Visszahúzódó,csendes vagyok,185 cm magas,átlagos testalkatú.Normális hogy ettől félek,hogy a barátnő és kapcsolat csak rontana rajtam és a jegyeimen?Normális lányt szeretnék persze,nem egy ribit.
Ha valakinek van ilyennel tapasztalata írja le!!
Látva, hogy mennyire komolyan veszed és mennyire céltudatos vagy, nem hiszem, hogy emiatt rontanál. :) De korai még ezen gondolkodni, majd ráérsz aggódni, ha már ott van a barátnőd melletted. :)
Én 16 évesen jöttem össze a barátommal (akivel még most is együtt vagyunk) és egyáltalán nem rontottam a suliban, pedig fülig szerelmes voltam/vagyok. :)
22L
Ezen a hídon majd akkor menjünk át, ha odaértünk, addig felesleges. Ha lesz barátnőd, figyelj oda kicsit jobban a jegyeidre, ennyi.
Nekem nem rontott a jegyeimen pl.
Az én személyes tapasztalatom szerint nem rontott.
Bár ez függ személyiségtől is, hozzáállástól meg főképp. Attól is függ, hogy hol lakik a barátnőd, milyen messze tőled. Ha egy suliba jártok, egy városban/faluban éltek nyilván több időtök van egymásra. Fontos, hogy olyan társat találj, aki megért és komolyan vesz téged is, a céljaidat is, és azt is, ha például párszor kevesebb időd jut a találkozásra akár a tanulás miatt is. De ehhez magadban is tisztázni kell a dolgokat, és vasakarattal hajtani előre. Ha szeretnéd megvalósítani a terveid, tegyél érte, és ne hagyd, hogy minden zavaró tényező befolyásoljon. Egy normális lány ezt meg is értené.
A mi sajátos titkunk is ez. :) Pár városnyira lakunk egymástól, és heti 2-szer találkozunk.
18/L
Köszi mindenkinek!Mentek a zöld pacsik!
#3 : Valószínűleg,sőt biztos,hogy nem velem egy városból lesz az illető,mert én kisvárosban lakom,és bejáró vagyok.Hatosztályosba mentem,itt is maradok,csak jövőre jön a 2 négyosztályos osztály,ezért kérdeztem.Remélem lesznek normális csajok :)
Értem. Mindenesetre maradj meg ilyen személyiségűnek, akkor sok problémád nem lehet a jegyekkel. :)
(3-as)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!