Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nekem tetszik, azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nekem tetszik, azoknak egynek sem tetszek, akinek meg én tetszek, azok meg nekem nem tetszenek, ti is vagytok így vele?

Figyelt kérdés
30F

#párkapcsolat #Párkeresésk problémák
tegnap 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Majd lesz olyan is, amikor egyszerre 2-3 neked tetsző fog kerülgetni, és ne tudsz választani, aztán mindegyik másnál landol.

Fiatal vagy. Nagyon sok meglepetést tartogat még az élet.

tegnap 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát én már ekkor örülök ha egy lány visszair, nem hogy ha még velem is akará tölteni az idejét. Sokan a külsőt nézik, én meg nem vagyok egy szuper kinézetű. Meg lassan már ki is futok az időből.
tegnap 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen. 42N
ma 07:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Tegyél valamit mert a következő 10 év egy csettintés alatt elmúlik
ma 07:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem nem is jött össze emiatt. Pedig nem voltam kifejezetten otthonülő, ott voltam mindenhol, de lehet még többet kellett volna keresgélni. 40N
ma 07:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolom te is a külsőt nézed, ezért ne jönnek be, akiknek te kellenél. Sajnos ez egy ilyen bicikli. Vagy lejjebb adod az elvárásokat, vagy magadon kell javítani.
ma 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!