Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minél hamarabb szeretnék gyereket, mi az ideális korosztály, akivel ismerkedjek? A 40-es nőknél több az esély? 34/F
Nagyon régóta szeretnék gyereket, de eddig mindenki csak húzta a dolgot, hogy majd szeretne, nem áll készen rá, még bulizni akar, karriert építeni, stb. és csak repültek az évek...
Úgy tapasztaltam 20-30 között még bulizni, utazgatni akarnak...
30-35 közöttiek pedig karriert építeni...
Érdemesebb lenne kicsit idősebbekkel, mondjuk 40 környékiekkel ismerkedni ebből a célból? És itt ki jöhet inkább szóba, akinek már van, vagy akinek még nincs?
(Társkeresőkön nézelődtem, 40-45 közötti nők még azt írják a gyerek dologra "majd szeretne", de ilyenkor szerintem már eléggé benne vannak a korban.)
34/F
Én megértem a kérdezőt.
33 éves vagyok, van egy kistini gyerekem, aki esélyes, hogy koleszos lesz 2 év múlva, és még szeretnék egyet felnevelni. Ha nagyon stabil párom lesz, akkor kettőt is, de ha megint egyedül maradnék, max egyre lenne energiám, a többit majd meglátjuk. Illetve nem szeretnèk sokkal idősebb anyuka lenni, 36 évesen is már időskori terhességem lenne, 40 felett szülni.. uhh. Nyilván a férfiaknak is “romlik a szavatossága” 40 felé, ahogy a nőknek is, félnék a “rosszabb minőségű” spermától az én “elöregedett” méhemben:)
Én is úgy érzem, hogy hamarosan kifutok az időből, ezért minden lehetőséget megragadok az ismerkedésre, egyszerre egy férfi szokott képben lenni, most is így van. Akárkitől nyilván nem jó, kell a kölcsönös szimpátia, de aktívan teszek érte, hogy megfelelő kapcsolatom legyen. Nagyon klassz a gyereknevelés rész, átadni magadból valami fontosat. Még jobb lehet, ha a szerelmed gyerekét neveled.. szerintem te is írd, hogy majd szeretnél gyereket, mert mindenki akarja érezni, hogy az ember is fontos, és a szimpatikus nőknél második randin már bedobhatod a dolgot..
Én kiírnám neten a helyedben, hogy az igazit keresed, akivel családot alapíthatsz. Egyáltalán nem rosszabb ez, mint mikor mások kiírják, hogy macskás vagy kutyás típusok, vagy utazni szeretnének sokat a másikkal. Egyébként én nem hangoztatnám, hogy 15 éves korkülönbség lefelé is megfelelne neked, nagyon bizarr, szinte a gyereked lehetne a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!