Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha minél hamarabb szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minél hamarabb szeretnék gyereket, mi az ideális korosztály, akivel ismerkedjek? A 40-es nőknél több az esély? 34/F

Figyelt kérdés

Nagyon régóta szeretnék gyereket, de eddig mindenki csak húzta a dolgot, hogy majd szeretne, nem áll készen rá, még bulizni akar, karriert építeni, stb. és csak repültek az évek...

Úgy tapasztaltam 20-30 között még bulizni, utazgatni akarnak...

30-35 közöttiek pedig karriert építeni...

Érdemesebb lenne kicsit idősebbekkel, mondjuk 40 környékiekkel ismerkedni ebből a célból? És itt ki jöhet inkább szóba, akinek már van, vagy akinek még nincs?

(Társkeresőkön nézelődtem, 40-45 közötti nők még azt írják a gyerek dologra "majd szeretne", de ilyenkor szerintem már eléggé benne vannak a korban.)

34/F

jan. 10. 22:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Hát, az azért elég fura, hogy 40-45 közöttiek azt írják, hogy "majd szeretne". Szerintem próbálj meg több helyen ismerkedni.
jan. 10. 22:46
 2/19 anonim ***** válasza:
66%
ezekre a magyarokra várhatsz…. keress inkább egy jóféle cigány nőt magadnak,egyből lesz gyerek
jan. 10. 23:04
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Szóval egy inkubátort akarsz, nem párt. Sok sikert...
jan. 10. 23:04
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A 40 feletiek már annyira nem akarnak gyereket, főleg olyantól aki még képben sincs. Biztos néha előfordul, de a 30 körüli korosztályban nagyságrendekkel gyakoribb.
jan. 10. 23:37
 5/19 anonim ***** válasza:
34%

Én megértem a kérdezőt.

33 éves vagyok, van egy kistini gyerekem, aki esélyes, hogy koleszos lesz 2 év múlva, és még szeretnék egyet felnevelni. Ha nagyon stabil párom lesz, akkor kettőt is, de ha megint egyedül maradnék, max egyre lenne energiám, a többit majd meglátjuk. Illetve nem szeretnèk sokkal idősebb anyuka lenni, 36 évesen is már időskori terhességem lenne, 40 felett szülni.. uhh. Nyilván a férfiaknak is “romlik a szavatossága” 40 felé, ahogy a nőknek is, félnék a “rosszabb minőségű” spermától az én “elöregedett” méhemben:)

Én is úgy érzem, hogy hamarosan kifutok az időből, ezért minden lehetőséget megragadok az ismerkedésre, egyszerre egy férfi szokott képben lenni, most is így van. Akárkitől nyilván nem jó, kell a kölcsönös szimpátia, de aktívan teszek érte, hogy megfelelő kapcsolatom legyen. Nagyon klassz a gyereknevelés rész, átadni magadból valami fontosat. Még jobb lehet, ha a szerelmed gyerekét neveled.. szerintem te is írd, hogy majd szeretnél gyereket, mert mindenki akarja érezni, hogy az ember is fontos, és a szimpatikus nőknél második randin már bedobhatod a dolgot..

Én kiírnám neten a helyedben, hogy az igazit keresed, akivel családot alapíthatsz. Egyáltalán nem rosszabb ez, mint mikor mások kiírják, hogy macskás vagy kutyás típusok, vagy utazni szeretnének sokat a másikkal. Egyébként én nem hangoztatnám, hogy 15 éves korkülönbség lefelé is megfelelne neked, nagyon bizarr, szinte a gyereked lehetne a másik.

jan. 11. 05:18
 6/19 Noren1989 ***** válasza:
42%
Szerintem szimplàn felejtsd el.
jan. 11. 05:25
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
A 40-es korosztályt felejtsd el, ha gyereket akarsz. A te korsztályod inkább a 30-37-ig, de jelenítsd meg online társkereső esetén az adatlapodon is, hogy a 3 éves tervedben szerepel a gyereknevelés is.
jan. 11. 07:56
 8/19 anonim ***** válasza:
4%
Sajnos a fiatal korosztályban ma már több a feminista, mint a nő, így nagyon nehéz olyat találni, aki akar gyereket. Aki igen, az pedig már rég foglalt, mert mindenkinek a normális nők kellenek.
jan. 11. 08:31
 9/19 anonim ***** válasza:
68%
8 anyukád is feminista volt már! Sőt valószínűleg nagyanyád is!
jan. 11. 08:53
 10/19 anonim ***** válasza:
40%
Fel js akarod nevelni is vagy csak megcsinálni vkinek?
jan. 11. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!