Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek lányokkal? Milyen korosztályú, típusú csajokkal próbálkozzak? 33/F
Figyelt kérdés
Magányos vagyok, szeretném megtapasztalni a szerelmet.
Csajjal is csak egyszer voltam életemben, azt is tökrészegen.
2019. szept. 3. 11:55
1/32 anonim válasza:
Az elmúlt kb 18 évben valami burokban éltél?
A kérdésből ez jön le.
2/32 anonim válasza:
Bárhol.
A korosztályra nem tudok mit mondani. A 18-25 évesek önismeret híján többnyire el vannak szállva (aki nem, az foglalt), fölötte meg már vannak annyira tapasztaltak és érettek, hogy ne bénázzanak egy tapasztalatlan, kissé gyermeteg sráccal, akire nem lehet alapozni.
4/32 anonim válasza:
Munkába menet? Vagy hazafelé? Ha olyan helyen jársz ahol sok ember jár, biztos látsz csinos nőket! Pesten mondjuk nyert ügyes van! Hajrá!
5/32 anonim válasza:
Magányos vagyok, szeretném megtapasztalni a szerelmet. 33/F
Hiába, no. Nem lehet elég korán kezdeni...
6/32 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok. Vidék, apróváros, teljesen férfias munkahely, neten meg nem írnak vissza. Kb esélytelen. Régóta agylok a "hol kéne, kivel kéne ismerkedni" kérdésen, még nem jöttem rá. (32/F)
7/32 anonim válasza:
2. HSZ elég ügyes troll. Egy pillanatra azt hittem, azt írja, hogy már vannak olyan érettek, hogy ne bénázzanak... tehát tudják mihez kell kezdeni egy férfival.. Aztán rájöttem, hogy arra érti, hogy ne vesződjenek vele..... :/
8/32 anonim válasza:
Öreg vagy kérdező, mint én is 34 évesként. A 28 év alatti nők 95%-ának nem kellünk, az meg hogy megtalálod azt az 5%-ot-annak csekély az esélye. A 28 felettieknek meg vagy nagy az elvárásuk vagy sokkal inkább több éve stabil kapcsolatban-vagy házasságban élnek már. Aki meg szabad, azzal valami gond van sokszor-tapasztalat. Van egy mondás okos emberektől, hogy ha valaki 30 ig, vagy sokkal inkább egyetem alatt nem találja meg a párját, az nagy bajban van és esélyes a magány akár örökre.
9/32 anonim válasza:
8: Van , akik azt mondják , hogy a nőknek 25 alatt vannak irreális elvárásai, mert éretlenek,később rájönnek, hogy az élet nem egy film. Te épp az ellenkezőjét írod, hogy az érett nőknek vannak. Kiderül, hogy mindenkinek? :D
10/32 Közveszélyes Kontár válasza:
Ezert terjed a PC-seg
de akkor hogy van ez? Sokkal tobb ferfi szuletik mindeg?
vagy a poligamia ennyire elterjedt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!