Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedjek lányokkal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek lányokkal? Milyen korosztályú, típusú csajokkal próbálkozzak? 33/F

Figyelt kérdés

Magányos vagyok, szeretném megtapasztalni a szerelmet.

Csajjal is csak egyszer voltam életemben, azt is tökrészegen.

2019. szept. 3. 11:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
20as. Fetlife pixie stb tele van ilyenekkel, hogy nem akar ismerkedni, csak fent van.. az ilyeneket kéne kidobni a francba. Milliónyi magányos ember van, akinek az egyedüli lehetősége az ilyen helyek ismerkedni, erre ellepik az olyanok akik ló..t se akarnak. Keressetek más helyet magatoknak, maradjatok a facebookon
2020. júl. 27. 08:17
 22/32 anonim ***** válasza:
24%

Dehogy fog más helyet keresni. Felmegy oda egót növelni, azt itt meg írja h "ő nem akar". A fenét nem, csak nem azzal akik ráírnak.

Ez olyan, hogy elmegyek egy sztriptízbárba, azt másnap meg azt hazudozom, hogy én csak 1 sört akartam inni. Elvégre azt is lehet ott is.

Hazudoznak ezek a némberek. 1 szavukat se kell elhinni, csak nem bradpitt írt rájuk ezért csak annyit mond "nem akarok ismerkedni". Istenverte semmirekellők ezek.

2020. júl. 27. 08:53
 23/32 anonim ***** válasza:
11%

#22: Ha saját társkeresőm lenne és simán megtenném, hogy átlagos, photofeeleren 3-7 között kapott férfiak nevében ráírnék szúrópróbaszerűen 1-1 ilyenre és amennyiben bebizonyosodik a kamuja, akár úgy, hogy a pénzes csávóval egyből leszervezi a találkozót az átlagosnak meg húzza az agyát, hogy nem akar ismerkedni, akár úgy, hogy az átlagos srácnak azt mondja, hogy ő komoly kapcsolatot akar, a Jason Momoa külsejűvel meg belemegy az alkalmiba abban a pillanatban úgy repül, mint a szél.

Biztos sokkal kevesebben lennének egy ilyen oldalon, de akik igen, azok valósak és őszinték.

2020. júl. 30. 02:51
 24/32 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem ezt a vergődős hisztit, amit itt lenyomtok. Lehet ehelyett elhúzni sportolni, igényesebb kinézetre váltani, és pénzt keresni, akkor majd ti is kelletek. Szerintetek ki akar összejönni egy csődtömeggel?
2020. aug. 3. 07:02
 25/32 anonim ***** válasza:
36%
24es, 20 éve sportolok, milliomos vagyok... Ne hazudozz rendben?
2020. aug. 3. 08:32
 26/32 anonim ***** válasza:
66%
24: 10 év sport után mondhatom, hogy nettó demagóg h_lyeség amiket írsz. Nem segít semmin. Nem gondolom, hogy fizetés függvénye lenne, illetve az "igényesebb kinézet" kinek mit jelent. Szőke 177 centiről csak úgy "185cm, fekete haj" kombóra váltani sem egyszerű. Legalább ne a csuklóból nyomd a "nőknek a pénz kell és fizikum" f_szságot, fölöslegesen minek szólsz hozzá, ha nem tudsz értelmes tanácsot adni.
2020. aug. 8. 08:18
 27/32 anonim ***** válasza:
69%

Ott a pont az utolsó kettőnél!

Én ilyenre gyúrtam magam egyszer: [link]

Rengetegféle ruházatot hordtam már barátaim, ismerőseim tanácsára is, egyik sem segített.

A legtöbb nőnél el sem jutok odáig, hogy egyáltalán felmérje az anyagi helyzetemet, aki meg igen az azért teszi fel a kérdést, mert ő legtöbbször magasabb szinten van. Pedig csóró sem vagyok, csak átlagos pesti paneltulajdonos. Sokaknak még ennyi sincs.

2020. aug. 9. 02:11
 28/32 anonim ***** válasza:

24 vagyok, és 23-nak reagáltam, aki a külsőt és a pénzt emelte ki.

És még azt is üzenném neki, hogy fölösleges úgy társkeresőt kialakítani, hogy közben nem tartja tiszteletben az előfizető nők párkeresési preferenciáit.

Semmi közöd hozzá, hogy ki milyen céllal keres milyen külsejű vagy egzisztenciájú párt. Attól, hogy mondjuk (alaptalanul) kidobnál vkit az oldalról, ugyanúgy kizárólag számára vonzó férfiakkal fog ismerkedni. Meg örülhetnél inkább, hogy azt mondja, nem akar ismerkedni, mert őszinte (hisz veled nem akar) de nem is bánt meg pl azzal, hogy alacsonynak talál stb.

Nem kényszeríthettek senkit, hogy olyannal legyen, akivel nem akar, és ettől feszínes rbanc sem lesz az illető.

2020. aug. 9. 15:30
 29/32 anonim ***** válasza:
52%

"előfizető nők párkeresési preferenciáit."

Kit érdekelnek a preferenciáik? Kit érdekel h mit akar, ha olyan nincs? Kit érdekel a mesebeli elképzelésük? Tudod mi hiányzik itt? Egy igazi atyai pofon, csak ezeknek se anyja se apja nem volt és nem is lesz, így maradnak a mesék. Csak ezzel az a baj, hogy a népszaporulat gyengül, illetve a válások száma meg nől, mert 90%-ban ők adják be, mert "nem mesebeli az életük". Nem is lesz az elárulom, pláne úgy nem, hogy vki mástól várják a seggük megmentését. Mire fel? Ez megfelel egy 14éves kisgyerek szavazati jogokkal való felruházásával. Irreleváns és társadalomromboló.

2020. aug. 10. 09:01
 30/32 anonim ***** válasza:

A te mesebeli elkèpzeléseiddel ellentétben azért a nők adják be a válást, mert bennük van annyi mentális erő és önbecsülés, hogy nem akarnak egy életen át a szrban vergődni, úgyhogy kilépnek belőle nagyon helyesen.

Nagyon el vagy te tévelyedve, de szerencsére nem zavarsz sok vizet, mert az ilyet már két mondat után elkerülik a nők. Semmi tisztelet nincs benned, megveted őket, mintha az ő hibájuk lenne, hogy te életképtelen vagy. Ilyennel senki nem akar lenni. Duzzoghatsz magadban.

2020. aug. 10. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!