Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kellene próbálkozzak az ismerkedéssel?
Pár hónapja ért véget egy 4 éves kapcsolatom és nem tudom hogyan kezdhetnék el ismerkedni.
Mondhatni Budapesti vagyok, de itt sem sokkal több a lehetőség, vagy csak én nem látom 😕.
24/F vagyok, ha ez számít 🙂
Nem járok bulizni, tinderen meg hasonlókon már rengeteg csalódás ért 😟.
Előre is köszönöm a segítséget 😊.
Teljesen mindegy, hogy ki hogyan néz ki. Lehet valaki kigyúrt, lehet kicsit kövérebb. Nem ez számít. Nyilván legyen igényes. A legjobb az utcán ismerkedni, de ha már létezik a facebook az sem egy utolsó lehetőség. Az utcán is csak szólítsd le nyugodtan azt aki tetszik. Teljesen mindegy, hogy mit fog mondani. De általában a lányok szeretik azt, ha valaki bátran odamegy. Felkelti az érdeklődésüket. Viszont őszintén el kell mondani, hogy mit szeretnél. Maxinum azt mondja, hogy nem. Mész a következőhöz.
(Mutatkozz lányokkal) Ha van lány ismerősöd, akkor próbálj meg mutatkozni vele többet. Beszélgess az utcán. Ha látják, hogy beszélgettek, nevettek, akkor a lányok tudat alatt azt gondolják, hogy te egy vicces és értékes pasi lehetsz. Ezért van az a jelenség is, ha van barátnőd, akkor jönnek rád a lányok.
(Facebook) Ha nem szeretnél kimozdulni otthonról, akkor ajánlom a facebook-ot. Ott is nyugodtan írj a lánynak aki tetszik. Őszintén leírod amit szeretnél. Maximum nem ír vissza, vagy azt írja, hogy nem. Na és mi van akkor?! Kit érdekel. Mész a következőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!