Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érdekelne, hogy a fiatalabb generációnak milyen tapasztalatai vannak a virtuális ismerkedéssel kapcsolatban?
Sokan könnyebbnek gondolják ,(pont ezért *)sokkal nehezebb mint előben.
* Ott a félénkek bátrabbak,bárki bármit hazudhat,aki hírdeti magáról,hogy szingli az jobban kap ajánlatokat. Nincsennek gesztusok és testbeszéd ,könnyebb félreérteni egy viccet.
Nőként én ezt tapasztaltam, mikor még szingli voltam:
nagyon sok srác csak szexet akart, f..rkáról küldött képet, komolytalanok voltak, szeretői státusznak akartak engem.
Páromat egy közösségi oldalon ismeretem meg, 6 éve együtt vagyunk boldogan és együtt is élünk.
A női oldalról nincs véleményem, hogy ki milyen. Én azt tudom, hogy engem mivel szüleim neveltek, soha nem volt bennem rossz szándék, számomra mindig az őszinteség az első. Ha kaptam is levelet számomra nem tetsző pasitól, megírtam neki, hogy bocsi, de nem vagy az esetem. Ennyi. A komoly kapcsolatot preferálom.
Szép férfi vagyok, modellkedem, magas vagyok, viszont belsőre nem egy extrém macsó állat (viszont azért töketlennek se mondanám magam).
Sok match-em van tinderen, de ezeket ritkán tudom szexre váltani. Tavaly egész évben nem volt semmi lány, aztán ősszel volt 1 egyéjszakásom és 1 két hónapig összejárós kapcsolatom tinderről. Most tavasszal 4 hónapig volt egy barátnőm. Most megint nincs senkim, pedig próbálkozom. Nagyon-nagyon sokat kell próbálkozni. Őszintén el sem tudom képzelni mi lenne, ha nem tényleg jól kinéző lennék, hanem akár csak átlagos, vagy pláne csúnya.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!