Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol próbálkozzak kapcsolatot keresni?
Figyelt kérdés
Nem élek nagy városban (kb 4000fő) itt nem találok társat magamnak, 22 éves vagyok, tehát suliba már nem járok, barátaim nem érnek rá, teljesen tanácstalan vagyok, hogy hol próbálkozzak, neten szoktam de nem a legjobb, úgy érzem örökre egyedül maradok. Koltozni nem olyan egyszeru..2019. aug. 6. 17:10
1/12 anonim válasza:
Viccen kívül az is megeshet, hogy örökre egyedül maradsz. Annak meg már úgy nincs sok értelme, nem?
2/12 A kérdező kommentje:
Szóval ez miatt legyek öngyilkos?
2019. aug. 6. 17:25
3/12 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "ez miatt". Felejtsd el!
Regizz társkeresore!
4/12 anonim válasza:
Miért lennél öngyilkos? Szedd már össze magad! Ezen kívül van valami bajod? Ha csak annyi bajod van, hogy nincs csajod, nehogy depizz már. Nekem sose volt, mégse akarom "megöngyilkolni" magam. :D Pedig már 28 vagyok. Valszeg sose lesz senkim, max majd valami kattant anyuka, akinek már mindegy, csak tartsa el valaki, vagy mittudomén...
5/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyunk egyformák.
2019. aug. 6. 18:36
6/12 A kérdező kommentje:
Segitseget vagyok itt kerni.
2019. aug. 6. 18:53
7/12 A kérdező kommentje:
Társkeresők nem jók.
2019. aug. 6. 21:21
10/12 A kérdező kommentje:
Persze random írjak?!
2019. aug. 7. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!