Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedjek lányokkal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek lányokkal? Milyen korosztályú, típusú csajokkal próbálkozzak? 33/F

Figyelt kérdés

Magányos vagyok, szeretném megtapasztalni a szerelmet.

Csajjal is csak egyszer voltam életemben, azt is tökrészegen.

2019. szept. 3. 11:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%

Hol ismerkedj? Bárhol. Gondolom van életed, amibe beletartozik a munka, a hobbi, a sport, néha a kimozdulás. Nem hiszem el hogy ezeken a helyeken egy nő sincs. Nézelődj youtubon hogy mi fán terem az élöben leszólítás (a Sikerre hangolva csatornát pl nagyon tudom ajánlani), de hátha ösztönből jön, próbáld meg. Legrosszabb esetben neten még mindig ismerkedhetsz.

Hogy milyen típusú csajokkal? Mindig csak annyit várj el, amennyit te magad is adni tudsz. Nagyon sok csaj szerint szánalmasak az olyan pasik, akik nem fogják fel hogy nincsenek a csajjal egy szinten, és a modell szépségű, diplomás hölgynek írogat a mucsaröcsögei alkoholista gyárimunkás hogy "szia szex", vagy egy csinos, ambíciózus sportolónak egy megtermett B-kosaras PC mágus... Ráadásul ez nem csak nekünk kellemetlen, hanem a pasi is egyre többet csalódik, azt éli meg hogy amit adni tud az nem elég. Holott csak az az igazság, hogy nem elég ANNAK a csajnak, akinék próbálkozik. És ebbők lesz egy mégszánalmasabb nice guy viselkedés, hogy a "szia gyönyörű vagy, szabad ismerkedni?" után visszautasított srác benyögi hogy "úgyse akartam büdös kva"..

Természetbeli törvény, hogy hasonló hasonlót vonz, ennek értelmében (ha nem szól bele a pénz/más egyéb érdek, vagy extra különleges ízlés) hasonlóan vonzó emberek találnak egymásra (kevés kivétellel). Nem csak külsőre, attitűdre is. Én például rosszul vagyok az érvágós tiniktől, de két divatdepis tökéletesen elvan. Én sportolóként mindent megteszek, és nem bírnám elviselni az "egy edzést miért nem lehet kihagyni?" mondatokat. Tehát hozzáállásra olyan kell, mint amilyen én vagyok, és ezzel mindenki így van.

Külsőre is igaz a hasonló hasonlót vonz elv. Megnézheted az utcán a párokat.

Szóval ebből azt akartam kihozni, hogy olyat keress mint te. N

2020. ápr. 11. 08:15
 12/32 anonim ***** válasza:
20%
Ne haragudj barátom, de szerintem sehol. Értelmes, egészséges lelkű, normális külsejű nőnek ez hatalmas red flag, hogy 33 évesen akarja megtapasztalni ezeket a pasi. Akkor már egy 18 éves kamaszgyerekkel is jobban járnának.
2020. ápr. 11. 16:01
 13/32 anonim ***** válasza:
66%
12: Nem értem, hogy miért. Vannak emberek, akik 2-3 nővel lefeküdtek 18 évesen, utána 15 évig meg semmi. Ők mivel jobbak? Vagy akinek 10. kapcsolata megy tönkre egyik sem tart fél évnél tovább? Szerintem ugyanaz, mintha senkid sem lenne.
2020. ápr. 11. 16:40
 14/32 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó: a tapasztalat a lényeg. Hogy tudja hogyan működik egy kapcsolat. Egy felnőtt nőnek nem hiányzik az a bénázás és azok az általános hibák, amiket az első kapcsolatukban csinálnak az emberek.
2020. ápr. 11. 18:05
 15/32 anonim ***** válasza:
2%

13: Azoknak is nagyon nehéz. Szerinted miért van az, hogy a házasság vége legtöbbször a férfi hajléktalanná/alkoholistává válását eredményezi?

Egy nő a mai világban még 70-80 évesen is kapós, ha ad magára, csak a saját belső gátjait kell elengednie, hogy képes legyen szexelni egy 18-30 éves sráccal.

Egy férfi pedig már 30 fölött is tatának számít meg próbálkozzon a korosztályánál, ha nincs komolyabb vagyona, 40 felett meg már selejtnek számít ha csak nem valami celeb vagy híresség.

2020. máj. 10. 02:04
 16/32 anonim ***** válasza:
Menj tanfolyamra
2020. jún. 1. 14:53
 17/32 anonim ***** válasza:
91%
Rosszlányok. Olcsóbb, biztonságosabb mint a Deák téren mászkáló dgevők, és biztosabb is a siker.
2020. jún. 2. 00:59
 18/32 anonim ***** válasza:
65%
#17 ha van havi félmilkód egy megélhetési szexmunkásra akibe mucsiak mártogatják nap mint nap..
2020. júl. 26. 17:26
 19/32 anonim ***** válasza:

Amúgy fiúk nem gondolkoztatok el azon hogy az ilyen kérdéseiteket a megfelelő kategóriába kéne írni?

Itt pl. van ilyen kategória: Ismerkedés.

2020. júl. 27. 07:47
 20/32 anonim ***** válasza:
11-es válaszát nem olvastam el teljesen de megmondom őszintén nekem is herotom van mikor elkezdek csak úgy chatelni anonim chaten meg is írom tehát tudja, nem ismerkedési szándékkal mert az anonim chat nem csak azt jelenti hogy ott de kötelező ismerkedni és mind egytől egyig meg akar győzni párkapcsolatról, szexkapcsolatról, szeretői viszonyról, vagy épp ismerkedésről, de egyik se tiszteli hogy én csak kötetlenül beszélgetek és ezt tisztázva az elején mind egytől egyig besértődik. Kérdem én mire arra hogy vagyok olyan tisztelettudó és jelzem hogy csak beszélgetek. A tapasztalat hogy egy látatlan chatbe van mikor privátba ellaposodik vagy tőszavakba válaszolgat , de beszélgetni akar de tőszavakba válaszol és aztán a beszélgetes kellős közepén eltűnik. Az ember egy idő után tapasztal és nem akarja privátban folytatni.Természetesen vannak jó emberek de nagy többségében csak olyannal dob a gép akik duszt nem értik hogy én az intellektuális beszélgetest szeretem.
2020. júl. 27. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!