Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha minél hamarabb szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minél hamarabb szeretnék gyereket, mi az ideális korosztály, akivel ismerkedjek? A 40-es nőknél több az esély? 34/F

Figyelt kérdés

Nagyon régóta szeretnék gyereket, de eddig mindenki csak húzta a dolgot, hogy majd szeretne, nem áll készen rá, még bulizni akar, karriert építeni, stb. és csak repültek az évek...

Úgy tapasztaltam 20-30 között még bulizni, utazgatni akarnak...

30-35 közöttiek pedig karriert építeni...

Érdemesebb lenne kicsit idősebbekkel, mondjuk 40 környékiekkel ismerkedni ebből a célból? És itt ki jöhet inkább szóba, akinek már van, vagy akinek még nincs?

(Társkeresőkön nézelődtem, 40-45 közötti nők még azt írják a gyerek dologra "majd szeretne", de ilyenkor szerintem már eléggé benne vannak a korban.)

34/F

jan. 10. 22:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
#9 Nem voltak azok, mivel szültek gyereket, végeztek házimunkát, sőt még dolgoztak is munkahelyen.
jan. 11. 09:20
 12/19 anonim ***** válasza:
61%

9

Meg a dedanyja is. Nekem legalábbis. Mindketten, akik képben voltak, dolgoztak, egyikük el is vált a piás ferjetől.

jan. 11. 09:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem minden korosztályban lehet, de 37 évesen már kicsit öreg vagy a huszasokhoz. Én 23 éves korom óta akarok gyereket, és 25 évesen jött el valóban az ideje. Sok korombelinek is mostanság születik gyereke, szóval szerintem sokan vagyunk még mindig, akik fiatalon akarnak szülni. Viszont nekem egy 37 éves már öreg lett volna, mert bár nem olyan mértékben, mint a nőknél, de a férfiaknál is romlik a nemzőképesség 30 fölött és minőség is. Szerintem a 30-35-ös korosztályban keresgélj, mert ott, aki akar gyereket ,tudja hogy már kezd kifutni az időből és nem húzza az időt.
jan. 11. 09:45
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
A 40-(50-60)esek még jobban szeretnek utazgatni, mint a fiatalok (ha nem utazgatás, akkor egyéb pénznyelő kedvtelések). Gyereket olyan akar, esetleg, akinek még nincs, de szeretne. Azt hazudni szokták, hogy "neked szülik" a gyereket, pillanatok alatt hétvégi apukává és tartásdíjfizetővé is válhat az ember, főleg a mai világban, ahol ilyen magasak a válási mutatók.
jan. 11. 09:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A ksh szerint 29-30 évesen szülik az elsőt mostanában a nők.
jan. 11. 10:22
 16/19 anonim ***** válasza:
40 felett nagyon kevés nő akar már szülni és még kevesebb, aki alkalmas is rá. Aki akart, találhatott párt magának fiatalabban, akivel tudott közös gyereket vállalni. Aki meg 40 felett "majd szeretne" stádiumában van az életének, azt meg egy pillanatig sem érdemes komolyan venni semmilyen téren.
jan. 11. 11:57
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

40-esként váltam, nemrég született az új férjemmel közös gyerekünk, neki a 4., nekem a 3... Viszont a hasonkorúként első babára vágyó barátnőimnek sajnos többségében nem jött össze lombikkal sem. És persze tök kockázatos volt nálunk is, hogy egészséges legyen (meg én is). Anno társkeresőn sok negyvenes, sőt ötvenes férfival cseteltem, randiztam, akik még családot szerettek volna és a (pláne értelmiségi) nőknél is szerintem erősen kitolódott. Orvosilag nem is számít már különlegesnek... de biológiailag mégis persze messze nem ideális.

Nem gáz, ha eleve úgy keresel párt, hogy te szeretnél gyereket, ettől még nem feltételezném, hogy akárkitől meg csak erre kell. Teszem hozzá, azért az a normális, ha előbb fél-egy évig ismerkedni akarsz, utána összeköltözni, majd házasságot... és ha minden klappol, utána. És ha ehhez részedről és a társad részéről minden adott mind pszichésen, mind anyagilag.

jan. 11. 12:57
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Megpróbálom a kb. 30-37 közötti korosztállyal, aztán remélem összejön.

Én igazából már 2 hónap ismeretség után simán benne lennék, de fél év a maximum. Szerintem ennyi idő bőven elég megismerni valakit. (Sokan mondanak 2-3 évet, de ha úgy vesszük sokan 10-20 év után jönnek rá, hogy a párjuk megcsalja, pedig "ismerték" őt...)

Pszichésen nincs gond, nagyon vágyom rá, és szerintem jó apa lennék. Anyagilag se lenne gond, őszintén szólva már azon gondolkodtam valakinek fizetek, hogy szüljön, de nem a legjobb anyajelöltek jelentkeztek...

jan. 11. 21:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Azért az a gyerek félig az anyából lesz. (Ráadásul egy csomó tudományos vizsgálat, bizonyíték van arra, hogy a méhen belüli élet illetve a korai, 2 éves kor alatti kötődés a legmeghatározóbb a gyerek számára, mind személyiségben, pszichésen, mind fizikailag. Tehát nagyon nem mindegy, hogy ki az anyja, pl. mennyire egészséges, hogyan táplálkozik, és milyen a pszichés állapota, amihez a stabil párkapcsolat is fontos. Érdemes lenne olvasgatnod a témában.)

Aki épp magányos, az mindig azt hiszi, hogy ő milyen elfogadó lesz, csak legyen már valaki, aki szereti és akit szerethet..., de aztán élesben ez nem így működik, irdatlan sok mindennek kell klappolnia.

jan. 11. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!