Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3911/4121 anonim ***** válasza:
3906-es vagyok, akinek elvált az apja. Rohadtul nem antifem apám, te nyomorék. Lányai vannak és tiszteli a női nemet. Inkább az, hogy már nem akar mást úgy szeretni. Tudod ilyenek az özvegyek is, akik többé nem akarnak új párt. De neked hiába magyarázom, életedben nem szerettél magadon kívül mást.
okt. 27. 11:56
 3912/4121 anonim ***** válasza:
95%
3910, az tuti, hogy kifejezőbb lenne, mint az incel, amit most használnak. A 0. percben adnának magukról egy kimerítő jellemzést. Én támogatom a 3909 ötletét.
okt. 27. 12:02
 3913/4121 anonim ***** válasza:
94%
3912 a nőgyűlölő örök szűzek is jó kifejezés rájuk.
okt. 27. 12:12
 3914/4121 anonim ***** válasza:
2%

“Rohadtul nem antifem apám, te nyomorék. Lányai vannak és tiszteli a női nemet. Inkább az, hogy már nem akar mást úgy szeretni.”:

Nem mondtam apádra semmit. Azt mondtam, hogy az incel kifejezést az összes férfira használom, aki a Maslow piramis alján ragadt.

De akkor mondok valamit apádra is. Fr*ncokat nem akar ő új párt. Inkább csak nem tud szerezni, mert megváltozott a piac - csak persze ezt rosszul esne beismernie.

okt. 27. 12:57
 3915/4121 anonim ***** válasza:
3%

“A 0. percben adnának magukról egy kimerítő jellemzést.”:

Ezért is rossz ötlet, mert valójában mi nemek közti egyenlőséget akarunk. Ez a nőknek is jobb lenne.

okt. 27. 12:59
 3916/4121 anonim ***** válasza:
91%

3914 azt se tudod, hány éves apám, nem ismered. De te megmondod, hogy mert változott a piac, nem kap nőt. Nem 20 éves való neki. A ti felfogásotok szerint amúgy is chad kategória volt fiatalon, mivel könnyen tudott nőzni.

3915 nemet közti egyenlőség??? A szexrabszolgaság 10 évig legkésőbb 22 éves korodban? :D

okt. 27. 13:04
 3917/4121 anonim ***** válasza:
93%
A nőknek az lenne a legjobb, ha az ilyen nőgyűlölő, szinte szociopata férfia messziről elkerülnék őket. Hess, menjetek.
okt. 27. 13:12
 3918/4121 anonim ***** válasza:
3%

A ti felfogásotok szerint amúgy is chad kategória volt fiatalon, mivel könnyen tudott nőzni.”:

Nem biztos, mert akár csak 10 évvel ezelőtt is még sokkal könnyebb volt csajozni. Nem mondok róla semmit, csak árnyaltam a képet, hogy az ilyen esetek mögött általában ez van, lehet apád kivétel persze.

“A nőknek az lenne a legjobb, ha az ilyen nőgyűlölő, szinte szociopata férfia messziről elkerülnék őket. Hess, menjetek.”:

Ez alatt a kérdés alatt egy konstruktív vitának kellene mennie blackpilled férfiak között. Ehelyett ti irogattok itt nekünk.

okt. 27. 13:22
 3919/4121 anonim ***** válasza:
87%
Mi is kidolgozhatunk egy tudományos tételt, ami pont ennyire értelmes: kötelezően összeraknánk két incelt, hogy csak egymással szórakozhatnak innentől. Így lenne partneretek, a nők meg kimaradnának a lelki nyomorotokból.
okt. 27. 13:26
 3920/4121 anonim ***** válasza:
88%
Támogatom a #3919-es javaslatát.
okt. 27. 13:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!