Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A gyakoris nőknek mi sérelmei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakoris nőknek mi sérelmei vannak az incelekel szemben hogy ennyire püfölik őket?

Figyelt kérdés

Az inceleknek 100 százalékosan igazolható okuk van hogy ennyire a nőkel foglalkoznak. Nők befolyásal vannak a férfiak életére a szex miatt. A férfiak a nőkel ellentétben aktívan kívánják a szexet, szóval nem úgy vannak mint a lányok hogy simán elvannak nélküle. Pár év szex hiánya megkeseredett rosszindulatú roncsot csinál férfiből.

Szóval érthető hogy a férfiaknak sérelmei vannak és ilyen fórumon mint a gyakori vannak.

Viszont amit nem tudok megérteni hogy a nők miért foglalkoznak az incelekel. Gyakorlatilag semmi befolyása nincs az incelnek egy nő életére mégis itt foglalkoznak állandóan velük, teszik rájuk a rosszindulatú megjegyzéseket meg kérdéseket.

Például héten szerda hajnali 04:36 kor kiírtak egy incelekről gúnyolodó kérdést. Hajnali 4 kor hétköznap mindenki alszik ilyenkor vagy munkába készülődik, egy nőnek mégis ennyire az incelek kattognak az agyába hogy nem alszik hanem incelek ellen hadakozik. De miért?

tegnap 18:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%

A gyakoris férfiaknam mi sérelmei vannak a nőkkel szemben hogy ennyire püfölik őket, ha inkabb valasszak a szingliseget?

Az kényszerszingli, egyeduallo nőknek, 100 százalékosan igazolható okuk van, hogy ennyire a férfiakkal foglalkoznak. A férfiak befolyásal vannak a nők életére a hazassag, gyerekvallals miatt. A nők, a ferfiakkal ellentétben aktívan kívánják a csaladi életet, szóval nem úgy vannak mint a ferfiak, hogy simán elvannak nélküle. Pár év parkapcsolat, eljegyzes hiányaban, megkeseredett rosszindulatú roncsot csinál nőkből.

Szóval érthető hogy a nőknek sérelmei vannak és ilyen fórumon mint a gyakori vannak.

tegnap 18:29
 2/18 anonim ***** válasza:
59%
Én ahhoz tartom magam, hogy azok a nők akik az incelekkel foglalkoznak, gyűlölik miattuk is az összes férfit azok ugyanolyan elme háborodottak mint az incelek függetlenül attól, hogy szinglik, vagy foglaltak. Szinte biztosan 0%-ot kapok, de én így gondolom. Amúgy tehet róla nyilván a sok csalódás a múltban, jelenben vagy az, hogy túl sok ideje vannak ezen az oldalon. Rendesen beléjük ivódott a gyűlölet és nemcsak a férfiak, incelek gyűlölködnek ezek alapján. Aki itt nem igazán lóg, vagy alig pár hónapja az teljesen másképp áll a kérdésekhez, nem lát benne provokálást a nők ellen és végképp nem ír ki kérdéseket az incelekről.
tegnap 18:30
 3/18 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom miért van így, ez egy kifordult világ! Régen 50-100 éve a nők a férfiak mellett éltek, nem is volt kérdés, hogy párkapcsolatba/házasságba KELLETT élniük! Az volt amit a férfi mondd, mivel tényleg jószerével a férfi dolgozott! A nők a feminizmus "áldozatai" lettek, ezzel sok rendes lányt/nőt belekényszerítettek a karrierbe/tanulásba, kifordulnak az emberek önmagukból! Az incelek egy átlagos életre vágynak, se több, se kevesebb... 😔🙏 35/N
tegnap 18:34
 4/18 anonim ***** válasza:
30%

csak a saját gyakoris pályafutásomat tudom elmesélni. Én kb 1 éve használom az oldalt aktívan. Először még fel sem tűnt ez a jelenség, vagyis, hogy az incelek osszák meg a nyomorukat kérdésekben, szerintem mindenki ismeri a fő paneleket, felesleges példát hoznom, én tényleg azt hittem, hogy van egy-két ilyen extrém eset, akik sikertelenek a párkeresésben. Néha még őszintén jó szándékkal tanácsot is adtam nekik. Eltelt pár hét, majd ugyanaz a kérdés, majd megint és megint. A kérdező ugyanabban a szituációban hónapokkal később is és esze ágában nem volt változtatni. Akkor már többen elkezdtek incelezni a válaszokban, nem is tudtam mi az, ekkor már rákerestem.

Még mindig semmi, automatikusan ignoráltam őket. De amikor rendre olyan kérdéseket írtak, amik a nőket mocskolják, lealacsonyítják, és igen különösen a 30+-os nőket, na nekem abból lett elegem. Az ő szavukkal élve alsókategóriásoknak nevezik. Mert hogy ez is kőkeményen az incel ideológia része, hogy egy egy nő értéktelen ha nem huszonéves.

Külön felháborító, hogy mindezt mondja egy valószínűleg csúnya, rohadt fogú csontvékonyvékony, vagy dagadt alulképzett fazon, aki elképesztő szociális intellektuális hiányosságokkal rendelkezik, de regényekben fejtegeti, hogy neki van igaza.

És most gondolj bele, hogy hány és hány olyan nő jön fel ide, akinek fogalma sincs erről a csoportról, hanem úgy mint én annak idején feljön ide a semmiből és azt hiszi, hogy ez a férfiak általános véleménye a nőkről.

Másrészt meg a kérdés eleve nevetséges: Az incelek nőgyűlölők.

Egyébként meg úgy látom, hogy divat lett itt néhánynál, hogy azt mondja nem incel, de ugyanúgy tolja a hímsoviniszta, nőgyűlölö, degradáló dumáját. Nyugodtan beleveheted őket is ebbe a halmazba, nyilván őket sem szívleljük.

tegnap 18:40
 5/18 A kérdező kommentje:

"Másrészt meg a kérdés eleve nevetséges: Az incelek nőgyűlölők."

Másrészt meg a kérdés eleve nevetséges: A nők incelgyűlölők.

tegnap 18:49
 6/18 anonim ***** válasza:
51%

Oh, persze, hát nőként mi bajunk is lehetne a tömény nőgyűlölettel, a tárgyiasítással, a nők újraelosztásával, meg ilyen kis apróságokkal...

tegnap 18:57
 7/18 anonim ***** válasza:
68%

"Pár év szex hiánya megkeseredett rosszindulatú roncsot csinál férfiből."

Nyilatkozz csak a saját nevedben, kösz. Egyébként meg nem értem, miért kell nemekre kihúzni ezt. Nagyon sok esetben látom, hogy a nők egy részéből is pontosan ezt csinálja a hiány. Elég csak körbenézni az oldalon. Csak ott nőknél annyi a nagy talány feloldása, hogy egy nő akár már pár óra alatt találhat valami minőségibb kant a tinderen szexre, ha már nagyon kívánós. Átlagos férfiként ez nem annyira opció, max zsebbe nyúlósan, lásd rosszlányok. És akkor még érzelmekről nem is beszéltünk, sokan inkább attól hülyülnek be, annak a hiányában. Mert azt a tinderen nem fogja megkapni, és a rosszlányokon szintén nem fogja megkapni. Rendes kapcsolatba invesztálni meg nem tud vagy nem akar, és egyébként is manapság a többség csak kivenni akar, adni meg csak a szükséges minimumot, de leginkább lehetőleg még annyit se. De ez egy ilyen korszak lett, önző, felszínes és énalapú, meg lehet köszönni az összes ezt éljenzőnek és támogatónak.

tegnap 19:01
 8/18 A kérdező kommentje:

"Oh, persze, hát nőként mi bajunk is lehetne a tömény nőgyűlölettel, a tárgyiasítással, a nők újraelosztásával, meg ilyen kis apróságokkal..."

Most őszintén mit vársz az incelektől mikor állandóan írkálod az incelgyülölő szövegeid. Persze hogy nem kedvelnek téged.

tegnap 19:09
 9/18 A kérdező kommentje:

"Pár év parkapcsolat, eljegyzes hiányaban, megkeseredett rosszindulatú roncsot csinál nőkből."

Hát öcsém ezen nagyot nevettem.

tegnap 19:12
 10/18 Senior Séf ***** válasza:
61%

Az incelekkel az a baj, hogy mindig a másik nemben keresik a hibát. Eszükbe se jut, hogy saját képtelen elvárásaikkal van baj. Férfi és nő, ég és föld. Mind lelkivilág, mind gondolkodásmód tekintetében mások vagyunk, és ha számítógép mellett szocializálódtunk, ezt a különbséget a büdös életben nem fogjuk megtanulni, elfogadni.

Nekem szerencsém volt. 60 éve voltam gyermek, amikor még az utcán, a grundokon teltek a délutánok. Mire kamaszkorba léptünk, már megtanultuk, hogy a csajok nem hülyék, csak mások.

tegnap 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!