Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3811/4121 anonim ***** válasza:

3804

Nem igaz, hogy szabadon választhatok párt, mert ha szingli akarok maradni, leszbikus lennék vagy mondjuk azt mondom, hogy apáca akarok lenni, te adóval fogsz büntetni. Ez nem szabad választás.

okt. 25. 01:34
 3812/4121 anonim ***** válasza:
91%

"Komolyan félek, hogy ha tényleg forradalom lesz Budapest utcáin, majd engem fognak keresni a rendőrök, mint valami vezér alak, holott újabb 3 éven át inaktív voltam."

Nem kell félned, nem lesz forradalom. Maximum azt érik el, az incelek, hogy mint nőgyülőlőket elkezdik üldözni őket.

okt. 25. 01:44
 3813/4121 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, hogy egyszer eljön újra a nők elnyomása, az is lehet, hogy nem. Arra élvezkedni, hogy ez bekövetkezhet... na mindegy, felesleges jelzőket használni, akinek szólna úgyse veszi magára.

Mindenesetre a jelenben, meg a következő pár évtizedben nem reális és minél tovább él a feminizmus, annál kevésbé valószínű, hogy világ szinten bekövetkezik egy ilyen váltás. Ha azonban nem világszintű, akkor legfeljebb terrorral és jogfosztással tarthatók a nők az adott országban, ahol az elnyomás lesz újra a módi. Emellett precedens értékű lesz, hogy egyszer már ez a rendszer kialakult és működött, tehát mindig lesznek nők, akik kitörnének, akik ezért a jelen korért harcolnak.

Egy ilyen rendszer szintű összeomláshoz és újra rendeződéshez azonban nem pár incel lázálma szükséges, hanem valami rendes katasztrófa. Olyat meg incelék se akarnak me' nehogy má' nekik is rossz legyen. Ők a kiskakas akarnak lenni a szemétdombon, aki kedvére kapirgál és kefél.

Én hálás vagyok azért, hogy most élek, nem 50, 100, vagy 1000 éve. Pedig, mint kifejtettük abból a rengeteg előnyből nem részesülök, ami elvileg a nőknek alanyi jogon jár, mert se a munkám, se a jellemem nem olyan természetű. Azt mondjuk nem tudtam meg, hogy az a 70-80%-nyi nő miből él és mennyit keres, aki évi 3x Dubaiba nyaral... no, persze mind fiatal is mellé, hisz az átlag nő max 25 éves és tökéletes külseje van (instán) újabb lázálom.

De ennek ellenére is hatalmas adomány, hogy egyedül élhetek, csak akkor kell kapcsolatot kezdenem ha akarok, teljes egészégben önfenntartó vagyok és minden jogom meg van az önrendelkezésre az élet összes területén. Az, hogy ti be vagytok sérülve a világra és ezt elvennétek jogosan vált ki indulatokat minden épeszű emberben. És ezt lenne jó felismernetek. Nem lesz forradalom, mert sokkal többen vannak, akik nem bolondultak bele a magányba. Akik sikeresen alkalmazkodnak a változáshoz és boldogulnak ebben a világban. Sokaknak van lánya, anyja, akit szeret, női barátai, párja, akit nem kínozna meg brahiból. Ennyi derült ki legfeljebb ebből a 300+ oldalnyi vitából.

Az meg, hogy a helyi incelek rendszeresen jönnek az együttérzéssel (illetve számonkérik annak hiányát), meg a kedvesrendes fszsággal ott bukik meg mikor az ilyen tervezetek felszínre jönnek és van aki tapsol hozzá.

Ennek ellenére azt is jó volt látni, hogy még az oldal incelei se értettek egyet egyöntetűen ezzel az undormánnyal, ami fent kinyilatkoztatásra került. Tehát, nem mind teljesen deviáns.

Ha én képzelhetnék el egy utópiát, ahol némi jogfosztás történik, ott rendszeres pszichológiai kiértékelése lenne mindenkinek. Így a gyerekeket lehetne segíteni, a felnőttek közül meg kiszűrhetőek lennének az agresszív, valóságtól elszakadt, mély depressziós, stb. pontenciálisan ön és közveszélyes egyedek. Nem lenne többet nemierőszak, bántalmazás, késelgetések, öngyilkosság, vagy alig és valóban megoldódna az incel kérdés, mert gyerekkortól lennének nevelve, segítve a gyengébben teljesítő, perifériára szoruló gyerekek a szocializációban. Ez is messze van egy valós utópiától, de legalább valóban a közjót szolgálná, nem az egyik nem önkényes uralmát és kényelmét a másik kárára.

okt. 25. 07:51
 3814/4121 anonim ***** válasza:
93%
Az azért vicces, hogy a kérdezőnek a deviancia meg a nemnormális egyenlő azzal hogy "hát izé nekem nem jut nő". Társadalmi reformként előadni azt, aminek, mint bevallotta, a célja az, hogy "nekem jusson nő"... önző kuki... ide már nem pszichológus kell, hanem pszichiáter (és az ilyenekért kár, hogy Lipótmezőt bezárták)
okt. 25. 08:44
 3815/4121 anonim ***** válasza:
0%

“Mindenesetre a jelenben, meg a következő pár évtizedben nem reális és minél tovább él a feminizmus”:

Most néztem egy angol youtube videót - most már nem linkelem inkább, meg félek hogy törölni fogják a csatornát a nagy nyugati sajtószabadság nevében, ahol arról van szó egy korábban ott dolgozó férfi tapasztalatai alapján, hogy lett az Ubisoft libsi és feminista. Az egyik legfeministább munkahelyről van szó egyébként és erről mondja azt az insider, hogy csak azért történt, mert ezzel akartak bevágódni a nőknél a férfiak, aminek aztán meetoo lett a vége, amit szintén ilyen férfiak követtek el.

Saját tapasztalatom alapján az emberek nagy része ilyen. Azért feminista, mert tudja hogy ezért jár a szex. Ez viszont nem egy erős alap, mert látjuk és már a CNN is beismeri, hogy egyre kevésbé jut akármi nőkkel kapcsolatos az átlag férfinak.

A másik, hogy az egész feminizmus alapból bort iszik vizet prédikál, mert szó nélkül engedik, hogy az élet legfontosabb területén a nők kerüljenek előnybe a férfiakkal szemben, holott egyenlőséget mondanak. Az idősebb feministák még valamennyire megvédik magukat, de sok fiatal feminista meg egyenesen nyíltan férfiellenes.

Nem fog ez sokáig menni. Sajnos nem a kérdezőhöz hasonló Martin Luther Kingek fognak hatalomra kerülni, így menni fogtok vissza a konyhába (sajnálom hogy így lesz).

okt. 25. 08:46
 3816/4121 anonim ***** válasza:
3%

“meg a kedvesrendes fszsággal ott bukik meg mikor az ilyen tervezetek felszínre jönnek és van aki tapsol hozzá.”:

Egyetértek. Nincsenek kedves rendes férfiak. A férfiaknak (jogos) igényeik vannak és amikor azt nem kapják meg, a rendes férfiak felszólalnak érte. Aki máshogy tesz, tehát feminista lesz, kedvesrendes férfiként előre engedi a nőt, sajnáltatja magát az csak azért csinálja, hogy ha máshogy nem, majd ezzel nőhöz jut.

Sajnos az Ubisoft és hasonló cégek esetéből is látszik, hogy sok férfinak egyelőre működik ez a kedvesrendes álarc és hosszú távú párkapcsolatban vannak, miközben sörözés közben azért kibukik az igazság. Ez így viszonr egyelőre megakadályozza a forradalmat.

Az ide irogató feminista nők helyében én megnézném a pasik historyját az üzenetküldő apban. Nem más nők miatt (nem lesznek…), hanem az antifeminista elszólásokat keresném amikor a barátaikkal irogatnak.

okt. 25. 09:01
 3817/4121 anonim ***** válasza:
95%
3816: megint az értelmetlen általánosítás. Iszonyatosan beszűkült a világképetek, minden fekete-fehér, mindenki egyforma. Ez kb egy óvodás szintje.
okt. 25. 10:41
 3818/4121 anonim ***** válasza:
100%
De, vannak kedves, rendes férfiak. Nem is kevesen. De az nem az a "kedvesrendes", aki p..a reményében megjátssza magát. És nem, nem minden férfi ilyen. Szerencsére.
okt. 25. 10:44
 3819/4121 anonim ***** válasza:
7%
3818: A te pasid biztosan ilyen, ezt a szintű feminizmust máshogy nem lehet elviselni.
okt. 25. 10:49
 3820/4121 anonim ***** válasza:
100%
"Ezt a szintű" feminizmust... azért itt pár választól eltekintve azért nem turbófeminizmust láthattunk. Ha vki szerint az már magas szintű feminizmus, hogy vki szerint normális az, hogy egy nő választhat meg nem oké választás elé állítani, hogy "vagy összejössz vkivel 22 évesen és lefialsz, vagy éhen döglesz", az a magas szintű hímsovinizmus. Én messze-messze-messze vagyok a turbófeminizmustól (többek között nem értek egyet a kötelező nemi kvótákkal, nem utálom a férfiakat, nem általánosítok a férfiakkal szemben - mert nem minden férfi olyan, mint te meg az elmeroggyant kérdező, tök megértem azt is, hogy egy bizonyos nő htb akar lenni stb.).
okt. 25. 10:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!