Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csajok miért tagadják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért tagadják a bétabuxok létezését, mikor kimondottan betabuxot keresnek?

Figyelt kérdés

Az alfázós fiatalkoruk után sokszor döntenek úgy a nőcik, hogy keresnek egy bétahímet, aki stabil fizetéssel bír, és akivel bele lehet vágni a csokozásba (és aki kellően balek, hogy örüljön is a chadezésben kiégett, már hervadó nőcinek meg a gyerekgyártásra szorítkozó, havi 2x sexnek).

Ugye a nők elvárásai közt szerepel is, hogy a pasika "tartson előrébb", "lehessen rá támaszkodni" "keressen eleget a gyerekvállaláshoz" stb. Vagyis legyen betabux.

Ennek ellenére, sok csaj ha meghallja ezt a kifejezést, elkezd tüzet okádni, hogy így meg úgy, milyen incel duma a betabuxozás.

ma 20:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Azt sem tudom miről beszélsz esküszöm. xD
ma 20:36
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Én se. Muszáj ezeket a fantazmagóriákat kiengedn
ma 20:45
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Én még az életben nem hallottam ezt a kifejezést pedig olvasgatok egy ideje itt. De ti tényleg bármit kitaláltok, csak ne kelljen szembe nézni a ténnyel, hogy saját magatok miatt nem kelletek a nőknek. De nagyon szórakoztató olvasgatni. Mint azok a videók ahol a kutya mindig nekimegy az üvegajtónak. Mosolyogtató milyen buta.
ma 20:52
 4/14 A kérdező kommentje:
Betabux = olyan pénzes bétahím, aki mellett a korosodó csajszik lehorgonyoznak a fiatalkori chadezés/alfázás, egyéjszakás sexkalandok után.
ma 20:53
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
4# te komolyan igy látod a világot???
ma 20:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Én pl nem vennék fel CSOK-ot, mert minimális pénzügyi ismeretekkel us világos, hogy egy rossz opció. Igaz nem is tervezünk gyereket, így nem érint.

Akkor párom most bétabux? (Jelentsen akármit 😃)

ma 20:54
 7/14 A kérdező kommentje:
6 Ha korábban alfahímeztél, de már kezdesz kiöregedni, és a pasid bétahím, akkor betabux. Ha nem azért vagy vele jobb híján, mert már nem jössz be az alfa chadeknek, hanem mert tetszik a csávóka, akkor nem betabux.
ma 20:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
És te meg betabuxnak sem kellesz? Vagy honnan jön ez az utálat?
ma 21:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
"lehorgonyoznak a fiatalkori chadezés/alfázás, egyéjszakás sexkalandok után" én 12 éve az első szserelmemmel vagyok. Ilyenkor mi van, mindjárt kiderül, hogy nem is volt fiatalkorom? Vagy hogy a férjem cétabux? 😬
ma 21:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Honnan jön belőletek ez a sok hülyeség?
ma 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!