Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha külsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha külsőre elég férfias vagyok, a személyiségem viszont nem kimondottan? 30/F

Figyelt kérdés
Elég idióta kérdés, nem tudtam hova rakjam.:D Szóval külsőre adott egy magas csávó, viszonylag jó felépítésem van, elég szőrös is vagyok még lehet sok is néhol. A személyiségem viszont túl kedves hozzá szerintem. Nem az a nice guy, de volt pár olyan dolog az életemben, amik után már nem foglalkozom annyira az ego kérdésével csak legyen mindenkinek jó körülöttem és ennyi. Ezek miatt néha szerintem a csajok megzavarodnak a közelemben, mondhatni nem azt kapják,amit várnak. Barátaimtól megkapom mindig, h tipik apuka vagyok, de hát úgy néz ki,hogy a csajoknak ez még sem jön be. Valaki mással volt már ilyen?!

jan. 16. 07:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jó vagy így, ahogy vagy. Fog jönni olyan, aki értékeli.
jan. 16. 07:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz magadon változtatni, megjátszani pedig nem éri meg mert becsapod a nőket és úgyis kiderül, hogy színészkedtél.

30 éves vagy tehát még lesz(nek) nő(k) aki(k)nek meg fogsz felelni úgy ahogy vagy. :)

jan. 16. 08:15
 3/12 gergelice16 ***** válasza:
Ajánlom a My Love Story!! című animét, pont erről szól :D
jan. 16. 08:37
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem kellenek olyan emberek is a vilagba, amilyen te vagy,ne valtozz meg!
jan. 16. 08:39
 5/12 anonim ***** válasza:
69%

Én nőként nem hinném, hogy a kedvességgel lenne a baj. Tetszik nekünk, ha egy férfi kedves, kifejezetten vonzó ha egy férfi figyelmes:)

Én inkább olyan kérdéseken gondolkodnék a helyedben, hogy mennyire vállalod fel magad, mennyire küzdesz az álmaidét, mennyire állsz a lábadon, mennyire vagy bátor, mennyire tudod intézni az életet magad körül, mennyire tudod megteremteni a dolgokat, mennyire vagy olyan férfi akire fel lehet nézni.

jan. 16. 09:38
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is ilyen a barátom, én inkább lovagiasnak mondanám :)
jan. 16. 10:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Fogadd el magad, olyannak amilyen vagy, első körben, ez van, ilyen vagyok. Ha elméből agyalod túl akkor egyre több nézőpontot fogsz gyártani amit beigazolsz később. A legyen jó mindenkinek körülöttem pedig megfelelni vágyás. Az úgy vagyok jó ahogyan vagyok- önmagam vagyok- témáját járnám körbe első körben, úgy vagyok jó ahogy vagyok- és akinek ez a csomag nem kell, szabad választás van. A lényeg, ha valaki elfogad igy ezzel a konstrukcióval ahogy létezel, úgy fogad el téged és úgy szeret amilyen vagy, és nem akar belőled mást faragni, mint aki vagy, akkor lát téged igazából annak aki vagy. Hm?
jan. 16. 14:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Öhm, megleptetek,túl normális válaszokat kaptam😂
jan. 17. 19:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Egyébként egyedül élek, nem vet fel a kosz, főzök is magamra, kicsit naív tudok lenni, de azért kétlábbal állok a földön.
jan. 17. 19:26
 10/12 Senior Séf ***** válasza:
Szerintem rendben vagy. Fiatal felnőttként az ember hajlamos keverni a gyengédséget a gyengeséggel, a kedvességet a papucs-sággal, stb. Idővel és az életeden átgyalogló partnerek hatására válhatsz még igazivá az igazi mellett.
jan. 19. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!