Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a pasi akivel jártok amúgy egy férfias, önálló, saját egzisztenciával rendelkező ~25 éves férfi, de személyiségre gyerekes, játékos, szórakozott és bolondos?
Hát ha elhülyül egy számomra kedves, mély témát, akkor kivágom, az biztos. Számtalanszor volt ilyen, nem azt mondom, hogy legyen karótnyelt, én is jobban szeretem a gondtalanságot meg a pörgést, de ha komolyan kell beszélni, ne nyomassa a felszínes hülyeségeit, mert nálam az baromi illúzióromboló és baromi nagy jellemhiba.
Igénylem, hogy a párom figyeljen az érzéseimre és ha valami nekem szívügyem (akár a múltam, akár az érdeklődésem miatt), akkor lehessen vele arról komolyan beszélni és tudjon gondolkodni róla felületesség helyett.
A kocsija, a diplomája meg a többi vacak meg az ő ügye, ezek mellett is lehet ormótlan s_ggfejnek lenni, meg enélkül is. Sajnos nem érzelmi intelligenciára adnak diplomát. Hamarosan nekem is lesz, semmi közöm hozzá. Vele akarok és fogok beszélgetni és hozzá fogok bújni, nem a papírjaihoz.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!