Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak, mennyire csapná ki a biztosítékot, ha egy nő ilyen nadrágban jelenne meg egy randin?
Hát ... azért nagyot néznék, hogy ez mi.
Nem gondolom, hogy a külső fontos, deeeeeeeeeeeee... Azért örülök, ha nem én vagyok az igényesebbik fél. Mert én nem tartozom, a húúú de igényesek közé. Aki nálam rosszabb, az már fura.
Ha viszont Tesi szakos, akkor nem lepődnék meg.
Egyetemen arról lehet megismerni a tesiszakost, hogy melegítőben van. Ott megszoktam.
Egyáltalán nem érdekelne. Ami nekem fontos, mi van a naci alatt és főleg, mi van a fejében.
Külsőre bejön és nagyon jól el tudunk beszélgetni, akkor azt vesz fel, amiben jól érzi magát. Sokkal inkább egy naci, mint hogy a kapa lógjon a szájából.
Ha egy disznótorra jött így, vagy paintball pályára vagy egy menhelyi kutyasétáltatós napra, örülnék, hogy az alkalomhoz öltözött.
Egyébként, kicsit meglepődnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!