Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem klaszikus férfias a személyiséged, akkor az őszinte ismerkedést add is fel?
Sokat ismételt mantra, hogy milyen is az igazi férfi, mindig céltudatos, határozott, domináns, mindig érzi hogy mi hogy mit kell tenni, szavak nélkűl is.
Én egyáltalán nem vagyok ilyen, persze magamra erőltethetem, de ha nem engem szeret, hanem egy maszkot amit felveszek, azzal mit érek?
Mennyire jó ez a videó!
Szerintem teljesen jogos.
Kérdező:van nő, aki elviseli, ha ennek az ellenkezője vagy, de nem sok.
Viszont ez szerintem mindenképp gáz, nemcsak párkapcsolati szempontból.
Alapvető emberi, csak elvétve 1-2 férfias tulajdonságot sorolnak fel.
Ha ezek nincsenek meg, akkor pszichológuson járjon az eszed, ne csajozáson!
Előbb fel kellene nőni.
Nekem személy szerint voltak exeim, akik pont az ellenkezőjét mutattàk, mint amik a videóban elhangzanak.
Rohadt dühös voltam mindig, nem is voltunk együtt csak pár hónapig, mert úgy éreztem, hogy férfiasság híján semmit nem tudnak hozzátenni az életemhez.
Nekem a cikk nem baj, azt gyorsabban elolvasom, mint amit manapság elnyafikáznak tiktokos picsák. (Mindkét nemből).
De akkor legyél te is tiktok picsa. Nézd, amíg ki nem ég az agyad.
5. És a nő mit tesz hozzá a férfi életéhez?
Mert ha ez a férfiasság, és ezt a nőknek nem kell tudni, akkor mégis ez nekem miért jó?
Intézzek el mindent én.
A nő lelki nyomorát cipeljem én, de sajátomról kb szólni se szabad, mert az nem férfias.
A szexben én dolgozzak, neki csak élvezni keljen.
Amikor nem otthon dolgozok szakadjak meg a karieremben, a nőnek persze nem kell mert mi az hogy egy nőtől normális fizetést vár el a férfi.
Miért jó ez nekem?
Ja, hogy incel vagy.
Ha rögtön ezzel indítasz, akkor a helyeden tudtunk volna rögtön kezelni (leszarni) és segíteni próbálni, gondolván, hogy egy pszichológus kellene csak.
Így viszont megspórolom a további felesleges köröket!
Jó sírdogálást!
U.i.: nemhogy mindent te csinálnál “férfiként”, még az alapot sem tudod felmutatni saját elmondásod szerint, úgyhogy hiábavaló a hőzöngésed, hogy egy nő mit tesz hozzá az életedhez, hisz te nem teszel senkiéhez, így pedig nem hiányzol sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!