Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik a fontosabb, a férfias viselkedés, vagy a hozzátok hasonló személyiség?
Tehát melyik nyom többet a latba a vonzalom szempontjából egy férfivel kapcsolatban, melyik a mérvadóbb? (százalékos arányokat is írhattok)
-A férfias személyiségjegyek, vagyis nőnek tudjátok magatokat érezni mellette, határozott, megvan a saját véleménye/elképzelése a dolgokról, humoros, meghallgat, megért titeket stb. tehát azt mondhatjátok rá, hogy igazi férfi. Vagy pedig..
-Hozzátok hasonló a személyisége, az életstílusa, hasonló érdeklődési kör, hobbik, életszemlélet, meg minden olyan, amivel azt érzed, hogy közös vonás, és sok minden összeköt ezáltal benneteket.
Melyik a hangsúlyosabb a kettő közül? (Nyilván, fontos mindkettő, de azon belül milyen arányban osztozik ez a két dolog.)
Nem értem, ezek miért férfias dolgok. Bennem megvannak, pedig csajos vagyok.
Mindkettő. Nem alkuszom meg.
Egyértelműen férfias viselkedés.
Könnyebben elfogadom, ha más a hobbi vagy másmilyen filmeket szeretünk ezekben megalkuszom.
De abban nem, hogy ne legyen talpraesett, életképes, udvarias, bátor, figyelmes, vicces... Ezek nem hiányozhatnak
Én nem pont így fogalmaztam volna..
Nade nekem fontos hogy megértő legyen, s ha nem is ugyanaz az érdeklődési körünk, ne próbálja leszólni azt, ami nekem tetszik, az nem vezet jóra. Kell, hogy nőnek érezhessem magam mellette, legyen határozott egyéniség.
Ha ugyanaz az érdeklődési körünk az csak bónusz. van hogy két teljesen különböző személyiség talál egymásra, elég egyetlen közös pont, és ahogy telik az idő, egymáshoz szoknak, érdeklődést mutatnak egymás hobbijai iránt és így már közös hobbik lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!