Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha "eljönne a pokol", jobban megbecsülnék a nők a jót?
Ahogyan azt már sokan észrevették, a mindennapi életben gyakran nem azok a szabályok érvényesek, mint amelyeket a szerelmi történetek sugallnak. A jó gyakran nem nyeri el jutalmát, a rossz pedig sokszor diadalmaskodik. ennek több oka is lehet, amelyet minden ember másképp magyaráz.
Engem a következő helyzet érdekelne: Milyen lenne a világunk, ha egyszeriben minden egyes férfiből kihalna az elemi udvariasság, jóérzés a nők felé? Vagyis felvennék azt a lelketlen, taszító stílust, ami sok mai "élmenő" életének a mindennapos része. Bár ettől még nem mindannyian lennének eredményesebbek az életben, de legalább meglenne bennük az az érzés, hogy hiába élek tisztességes ember módjára.
Tehát nem lenne egyetlen darab lelki szemetesláda sem, senki nem nyitna ajtót, lenne udvarias, segítőkész-amely tulajdonságok sokak szerint alapból járnak, mint a bizonyos embereknek a segély.
Ha ez megtörténne, felmenne vajon a jó belsőnek az értéke?
Ez már egyszer volt. :D
Tudod, régen, amikor a nőket nem vették emberszámba. :P
Hm...
Szerintem ugyan annyi szemét férfi van, mint nő, csak -észrevételem szerint- a nők ezzel nem foglalkoznak annyit, mint a férfiak.
Egyébként szerintem csak rosszabb lenne.
Ha kihalnának az egyik félből a pozitív dolgok, az egy idő múlva automatikusan kiölné a másikból.
De ha a Férfiakból kihal a joérzés... akkor minden férfi bunkó lenne tehát az elméleted szerint a most általad felvázolt "jófiuk" is "rosszfiukká válnának.. ergó nem lenne külömbség csak egyből lehet választani... akkor meg megintcsak ott lennénk mint most: a pénz dominálná a nöket... aki többet igér oda tartja a fenekét ami érthető hiszen ha minden pasi egyforma akkor "éljek együtt egy bunkóval de legalább legyen pénzem"
ez lenne
Most, hogy rendkívül férfias módon lenyomtál egy nem semmi mensi hisztit... Jobb a pici lelkednek? :/
És még a csajok picsognak állandóan! Egy nagy lónemiszervet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!