Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy a fiúk jobban szeretik a világi lányokat, akik elhagyják őket, mint azokat, akik csendesebbek, de megbecsülnék őket?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 21:23
2/16 anonim válasza:
Hát énrám a kérdés nem igaz! 34F
4/16 anonim válasza:
Szerintem ez inkább a fiatalabb korosztályra jellemző, amikor a srácok inkább még a könnyű kalandokat keresik, nem tartósabb kapcsolatokat, aztán ahogy komolyodnak,ők is egy komolyabb lányt keresnek, akivel beszélgetni is lehet.
5/16 anonim válasza:
Mit értünk világi alatt? és mennyire csendes a csendes?
6/16 anonim válasza:
Én is a csendesebb lányokat szeretem.
7/16 anonim válasza:
Ez max fiatalabb korban igaz, akkor az a menő, aki feltűnő. Sokat beszél társaságban, kihívó stb... A csendesebb lányokat ekkor nem veszik annyira észre. Gondolom, olyan 14-18 éves lehetsz, ez pár éven belül megváltozik, nem egy csaj ismerősöm volt így (húsz éves korukban egyszer csak olyan kapósak lettek, hogy na).
8/16 anonim válasza:
Miért van az, hogy a Kedves Kérdező általánosít? :-)
9/16 anonim válasza:
Ez rám nem igaz.
Amúgy azt tudom mondani, amit már több kérdésben leírtam: tudod az a baj, hogy szerintem te sem a csendesebb fiúkat nézed, hanem te is a party-arcokkal törődsz csak...és a végén még csodálkozol, hogy azoknak meg nem kell a csendes lány.
Látod ez a szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!