Hogy beszéljem meg anyuval, hogy legyenek kicsit csendesebbek éjszaka?
Figyelt kérdés
Apu meghalt már két éve. Azóta anyu összeismerkedett egy férfival. Aki azóta gyakran nálunk alszik. Kedvelem a fickót, csak van egy problémám. Nagyon vékonyak a falak, és sokszor rettentően zavar, hogy hallom amikor csinálják.. Egyenlőre ez még magában nem annyira gáz, de ha haza szeretném hozni a barátomat pl., vagy itt aludna egy barátnőm.. rettentő ciki.
2évig az én barátom is nálunk aludt mindig. Gyanítom anyu is "azt" hallgatta akkor. Habár ő sosem szólt ezért..Akkor én most mit mondhatnék?
2009. szept. 14. 14:49
1/4 anonim válasza:
Viccesen mond azt neki,hogy most már biztosan tudod,hogy hallott titeket esténként és,hogy utólagosan elnézést kérsz. Ettől biztos kapcsol:)Mondjuk,mikor a te pasid volt ott,eszedbe se jutott,hogy netán hall valamit?
2/4 anonim válasza:
Mondd, hogy mindig felébredsz a Beszélgetésükre éjjel, ezért vagy nappal álmos.
3/4 anonim válasza:
Ez a helyzet cikixD
Nekem is volt,7évesen és fiatalbban.
Én sokszor hisztiztwm h hangos a tv meg h csendesebbne beszéljenek és így bejött:P,de nem mindig:(xD
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, már sikerült megbeszélnünk ;)
2009. szept. 16. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!