Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találnak oly nehezen egymasra azok a lányok és fiuk kik csendesebbek s szerenyebbek nem szeretik a bulikat, nem dohányoznak, nem drogoznak s nem vedelnek. Stb stb?
- ha vannak ilyenek ezen a oltalon akkor kerem valaszoljon :
- ti hol , hogyan és milyen körűlmények között találtatok egymasra ?
- kor is kérnék szépen , és aki ha nem is tarttozik bele a klrdezett kategóriába de ugy érzi , hogy használható választ tud adni akkor irjon ő is nyugodtan ;)
- 22f vagyok és még senkit sem találtam
hát én ilyen vagyok... nem vagyok egy antialkoholista típus, viszon visszataszítónak tartom, hogy a mai partyk többsége csak arról szól, hogy minél többet igyon az ember, aztán majd azon röhögnek, hogy ki mire nem emlékszik... egy-két kisebbszabású házibuliban voltam, de elég szarul éreztem magam, miután néhány lány berúgott és attól kezdve folyamatosan üvöltözött... én ezért nem járok el sehova és sztem ezért van csak kevés barátom
17L
Mert nehezebb helyzetben vannak, de nincs veszve semmi :) Én is ilyen vagyok, de hála a hobbim rendezvényének, rátaláltam a páromra. Ha van hobbid, akkor járj el azzal kapcsolatos rendezvényekre. Ezzel két legyet ütsz egycsapásra, mert rögtön van beszédtémátok. :) Nem csak bulin lehet ismerkedni (azok a kapcsolatok pedig ritkán tartósak, persze van kivétel)
20/L
"Ha van hobbid, akkor járj el azzal kapcsolatos rendezvényekre. Ezzel két legyet ütsz egycsapásra, mert rögtön van beszédtémátok. :) "
Jő ötlet...LENNE, ha lenne ezeknek akár 1 közös hobbijuk.
De Star trek találkozón meg hasonlókon nőstényt nem találsz, legfeljebb hostess nunikat akik "dolgozni" mentek oda, nem "lúzerekkel" ismerkedni.
Romantikus regény klubban meg férfit nem találsz, max egy pár homárt.
Utolsó, pedig van ilyen, így jöttem össze én is a párommal. Én pl. szeretem a japán animációs filmeket, és egy ilyen rendezvényen találkoztunk. Egyikünk sem esik az általad említett lúzer kategóriába, egyszerűen csak nem szeretünk "bulizni". Erősen általánosítasz.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!