Más is ki van készülve hogy nincs barátnője vagy csak én? Próbálok folyamatosan ismerekedni de semmi eredménye! Az önbizalmam tisztára el ment. Már el ment a kedvem mindentől, minden napom egy pokol. Mit kéne csinálnom? 25f
Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 14:28
1/11 Katolikus plébános válasza:
Nekem eddig leghosszabb ideig 4 hónapig nem volt,minden nap részegen vitettem magam haza a akkori alkalmi csajokkal. Na de,javaslom,hogy járj el szórakozni pub-ba vagy tanfolyamokra ( okj )
2/11 anonim válasza:
Türelmesnek lenni,és nem feladni.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem türelmes lenni.Március óta nincs senkim.Már tisztára el ment az élet kedvem
2014. dec. 27. 14:34
4/11 anonim válasza:
Nem! nagyon jól elvagyok csajok illetve barátnő nélkül immáron 26 éve. Nem is hiszem, hogy ezen változtatni fogok!
5/11 anonim válasza:
Március óta? Ne röhögtess már...
Ennyitől csak az készül ki, aki kapcsolatfüggő.
32F/ 5 éve szingli
6/11 anonim válasza:
én 19vagyok, és eddig senki sem sikerült. Képzelheted nekem hogy elment az önbizalmam. Pedig nem tartom magam csúnyának.
7/11 anonim válasza:
lehet, hogy valamit elrontasz az ismerkedésben vagy csak nem a megfelelő lányoknál próbálkozol.
9/11 anonim válasza:
egyébként nekem is írhatsz, ha szeretnél. :D
10/11 anonim válasza:
na, megvan a hiba. a kérdező egy lekvár. ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!