Más is ki van készülve hogy nincs barátnője vagy csak én? Próbálok folyamatosan ismerekedni de semmi eredménye! Az önbizalmam tisztára el ment. Már el ment a kedvem mindentől, minden napom egy pokol. Mit kéne csinálnom? 25f
Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 14:28
11/11 anonim válasza:
Én jól el vok nélküle ma 14-30-kor keltem aztán mentem zuhanyozni kajáltam, takarítottam.
Most meg nettezek és zenét hallgatok. Nekem annyira jól esik h senki nem parancsol és mindent a saját kedvem szerint csinálhatok.
Persze akinek nem érték a szabadsága és nem tudja lekötni magát v mivel annak mondjuk elhiszem h rossz.
Március óta nincs senkid ?
Nekem 5 éve, van akinek meg 20 olvass kicsit a párkapcs topikba.
Mit kéne csinálnom ?
Keres v mi hobbit.
Egyébként a b növel együtt jár a kompromisszumosdi és az állandó kritizálás. Ezt csináld azt csináld, ide menjünk oda, mér így v úgy...
De te akarsz ilyet játszani nem én.
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!