Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a pokol van már itt?
Pár hónap, és 17 leszek... Idáig egy barátnőm volt, tavaly ősszel lett vége, előtte 1 évig szerelmes voltam belé, a kapcsolat másfél éves volt. Szóval lehet rám mondani, hogy ragaszkodó típus vagyok, megbecsülöm az igazi nőket... De miért nem találni nőt?
Akármerre nézek, csak átlagos kis cicamicákat látok, akik azt képzelik magukról, mekkora egyéniségek, mert a latexnaci alá nem vesz fel bugyit, vagy épp hupilila konverzcipőjük van, esetleg lila fejük. Hétvégéken mindig részegen, beszívva rángatóznak a "zenére", mert hát ugye "fiatalok, és nem akarnak semmiről lemaradni", a cigányokat ölelgetik, na meg persze a piercing se hiányzik róluk...
Aztán ugye közösségi életet is facebook-on élnek, fényképezik magukat a tükörben, mintha nem lenne önkioldó.
Ha a "saját fajtámból"(mert a helyiek közé nem a legszívesebben sorolom magam) keresek, ugyan az a szitu, csak ott épp Bring me the Horizont, vagy épp My dark room féle hárdkórt(ami emós állatok malachangon történő üvöltözése) nyomnak...
Én meg a hallgatom a Replikát, BFMV-t, Hungaricát, nem fetrengek részegen, beérem a 150Ft-s színezett vízzel, elvégre nem azért találkozok a haverokkal hétvégén, hogy együtt hányjunk, utálom a cigit, hagyományőrzés céljából hosszú hajam van. Gyűlölöm a divatot, szánom, aki követi... Csak azt látják, amit eléjük raknak, és azt hiszik, hogy az feltétlenül jó. Szóval undorodom a mai fiatalság nagyobb részétől.
Van-e még hozzám hasonló nőnemű teremtmény? Mert ha igen, akkor írhatna...
Gyűlölöm a divatot, szánom, aki követi...
Szerintem ezzel a mondattal elmagyaráztad. Hogy nézhetsz ki akkor, milyen ruhákban jársz? Ha te szánod azt a csajt, aki szeret csinosan felöltözni, akkor hogy akarsz vele járni?
Egyébként ha gondolod, én szívesen beszélgetnék veled privátban is.
21:05 és 21:13 vagyok, 16/L
Írtam neked, legalább is remélem, hogy neked.
21:14- Hát ha szerinted a csinosság attól függ, hogy éppen mi divatos, akkor igazán felszínes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!