Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem klaszikus férfias a személyiséged, akkor az őszinte ismerkedést add is fel?
Sokat ismételt mantra, hogy milyen is az igazi férfi, mindig céltudatos, határozott, domináns, mindig érzi hogy mi hogy mit kell tenni, szavak nélkűl is.
Én egyáltalán nem vagyok ilyen, persze magamra erőltethetem, de ha nem engem szeret, hanem egy maszkot amit felveszek, azzal mit érek?
Annyira borim hogy mindenkit ősze kell mosni egy masszává.
Semmi különbsége nem lehet emberek kőzött akiknek nincs párja?
Soha nem cipeltek a nő helyett semmi lelki nyomort. Ezt a nők szokták csinálni. Ezért vannak meg jól férfiak nélkül.
Ha tudsz angolul (bár magyarul sem nagyon), nézz utána az emotional labor kifejezésnek.
13. "Soha nem cipeltek a nő helyett semmi lelki nyomort. Ezt a nők szokták csinálni. Ezért vannak meg jól férfiak nélkül."
ez a normál férfira sajnos igaz. :( Én mindig jó voltam lelki szemetes ládának, nekem ilyen tapasztalataim vannak.
"Ha tudsz angolul (bár magyarul sem nagyon), nézz utána az emotional labor kifejezésnek." Ennek utána fogok nézni, köszi a tippet!
(Kényelmes kis lenézés, de a felhasználok nagy része egyszer se olvassa vissza amit ír. Amikor neked tetsző a válasz, akkor nem látom hogy nagyon csesztetnéd az embereket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!