Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mi férfias a párotokban? Mik azok a személyiség jegyek amiket a legférfiasabbnak ereztek?

Figyelt kérdés
Külső és belső jegyek egyaránt.
2021. okt. 13. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Mindig megnevettet, ert a penzhez, befektetesekhez, tisztel engem, jo kajakat foz, szeret
2021. okt. 13. 19:53
 2/9 Sunshinedoll ***** válasza:
89%

Gondoskodó és támogató, önálló és önellátó, remekül főz, tisztelettudó és udvarias, sikerre, önállóságra, önbizalomra és önmagam szeretetére biztat.

Külső: néha (ha épp nem járt fodrásznál) úgy néz ki, mint aki ült már emberölésért.

2021. okt. 13. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Külső: A sok munkától izmos, nem az edzőtermi majomkodástól. Erős, egészséges, jó állóképességű, nem fújja el a szél, biztonságérzetem van mellette.

Belső: megvédi a családját, kiáll értünk, erős személyisége van, önfeláldozó.

2021. okt. 13. 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Utolso, vegre valaki tudja mi a ferfias:D a tobbi osszekeverte azzal hogy neki mi tetszik.. jol foz.. aha :DdDd
2021. okt. 13. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
26%
3as én ezekkel nőként is rendelkezem.
2021. okt. 13. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Jó, tudjuk, hogy mindenkinak a saját párja a tökély. 3-as! Kitől kell megvédenie a családját? Hol laktok ti? :D Erős a sok munkától, gondolom építőipar... oké, nem szemétkedek, összeállt minden! :)
2021. okt. 13. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
96%

Tudja mikor legyen szigorú, de közben elnéző velem, megérti ha fáradt vagyok, empatikus, ha szomorú vagyok nem használ ki vagy rugdos pluszban. Ért a romantikához és gyengéd, ha arra vágyok.

Ha nem, akkor viszont marha kemény is tud lenni :D Ismerjük egymást annyira, hogy tudja, mikor lehet velem durva és el is várja a hűséget/tiszteletet. Nem lehet hülyének nézni.

Erős, mert küzdősportol, imádom nézni ahogy kilátszanak az erei a karján, vagy ahogy eddz és mozognak az izmai.

Főleg akkor látom férfiasnak amikor főzök neki és odajön mögém, majd a gyengéd simiből egymás húzása lesz :D

Vagy amikor megkérnem hogy masszírozza meg a talpam, aztán játékból hozzáteszem hogy papucs, mire ledob az ágyra :D

Mi elég játékos pár vagyunk, nem szeretném ha unalmas lenne vele az egész életem :) Persze komoly dolgokról is tudunk beszélni, akkor is férfias amikor szépen kiöltözve vezet a színházba, vagy onnan hazafelé, a kezét a combomra teszi és valami buta bókot mond a ruhámra :)

Tizenx éve együtt vagyunk, most érzem igazán, hogy férfiasnak/nőiesnek lenni nem egy ruhától vagy egy testalkattól függ, hanem attól, mennyire ismered a másikat, és mennyire meghitt a kapcsolatotok. Számomra ő mindig férfias lesz, láttam a leggyengébb pillanataiban, szóval tudom milyen erős igazából :)

2021. okt. 13. 23:22
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Mindig nyugodt,kedves es jo a humora. Ha megkerem vmire,h csinalja meg,megcsinalja. Legyen az bevasarlas vagy takaritas. Szoval,h segitokesz.

Az is bejon,h nem kezdemenyez veszekedest soha.

Egy stabil pont az eletemben,lehet ra szamitani.

2021. okt. 14. 04:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Megbízható, kötelességtudó. Törődő, de nem papucs. Szorgalmas, intelligens, igényes magára és a környezetére. Segítőkész, jószívű. Alapvetően kedves, udvarias, de ha szükséges, kiáll magáért és a szeretteiért.

Külsőre sportos, izmos, magas (de én is az vagyok, szóval kb. egymagasak vagyunk). Stílusosan, férfiasan öltözködik (nekem pont a farmer-póló, esetleg pulóver, kockás ing jön be), igényes a külsejére (szóval borotválkozik, fodrászhoz jár rendszeresen).

2021. okt. 14. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!