Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mi férfias a párotokban? Mik azok a személyiség jegyek amiket a legférfiasabbnak ereztek?
Gondoskodó és támogató, önálló és önellátó, remekül főz, tisztelettudó és udvarias, sikerre, önállóságra, önbizalomra és önmagam szeretetére biztat.
Külső: néha (ha épp nem járt fodrásznál) úgy néz ki, mint aki ült már emberölésért.
Külső: A sok munkától izmos, nem az edzőtermi majomkodástól. Erős, egészséges, jó állóképességű, nem fújja el a szél, biztonságérzetem van mellette.
Belső: megvédi a családját, kiáll értünk, erős személyisége van, önfeláldozó.
Tudja mikor legyen szigorú, de közben elnéző velem, megérti ha fáradt vagyok, empatikus, ha szomorú vagyok nem használ ki vagy rugdos pluszban. Ért a romantikához és gyengéd, ha arra vágyok.
Ha nem, akkor viszont marha kemény is tud lenni :D Ismerjük egymást annyira, hogy tudja, mikor lehet velem durva és el is várja a hűséget/tiszteletet. Nem lehet hülyének nézni.
Erős, mert küzdősportol, imádom nézni ahogy kilátszanak az erei a karján, vagy ahogy eddz és mozognak az izmai.
Főleg akkor látom férfiasnak amikor főzök neki és odajön mögém, majd a gyengéd simiből egymás húzása lesz :D
Vagy amikor megkérnem hogy masszírozza meg a talpam, aztán játékból hozzáteszem hogy papucs, mire ledob az ágyra :D
Mi elég játékos pár vagyunk, nem szeretném ha unalmas lenne vele az egész életem :) Persze komoly dolgokról is tudunk beszélni, akkor is férfias amikor szépen kiöltözve vezet a színházba, vagy onnan hazafelé, a kezét a combomra teszi és valami buta bókot mond a ruhámra :)
Tizenx éve együtt vagyunk, most érzem igazán, hogy férfiasnak/nőiesnek lenni nem egy ruhától vagy egy testalkattól függ, hanem attól, mennyire ismered a másikat, és mennyire meghitt a kapcsolatotok. Számomra ő mindig férfias lesz, láttam a leggyengébb pillanataiban, szóval tudom milyen erős igazából :)
Mindig nyugodt,kedves es jo a humora. Ha megkerem vmire,h csinalja meg,megcsinalja. Legyen az bevasarlas vagy takaritas. Szoval,h segitokesz.
Az is bejon,h nem kezdemenyez veszekedest soha.
Egy stabil pont az eletemben,lehet ra szamitani.
Megbízható, kötelességtudó. Törődő, de nem papucs. Szorgalmas, intelligens, igényes magára és a környezetére. Segítőkész, jószívű. Alapvetően kedves, udvarias, de ha szükséges, kiáll magáért és a szeretteiért.
Külsőre sportos, izmos, magas (de én is az vagyok, szóval kb. egymagasak vagyunk). Stílusosan, férfiasan öltözködik (nekem pont a farmer-póló, esetleg pulóver, kockás ing jön be), igényes a külsejére (szóval borotválkozik, fodrászhoz jár rendszeresen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!