Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik személyiségre jellemző ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik személyiségre jellemző ez?

Figyelt kérdés
Egyik nap ilyen, másik nap ok nélkül másmilyen. Mindent a kedve szerint, mindenben a másik alkalmazkodjon hozzá, csak az ő igényei a fontosak. Nyilván kapcsolatra alkalmatlan, de milyen személyiségre jellemző ez? Találkozott már valaki hasonlóval?
2021. jún. 16. 09:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%
Bipolàris személyiségzavar hasonló .
2021. jún. 16. 09:22
 2/17 A kérdező kommentje:
Klassz 🤔
2021. jún. 16. 09:31
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Rengetegféle személyiségzavar létezik, a legtöbbre jellemző ez. Bipoláros, borderline, lehet nárcisztikus is. Vagy csak szimplán egy egoista. Ennyiből senki meg nem mondja.
2021. jún. 16. 10:00
 4/17 A kérdező kommentje:
Valami kriminális. Kiszámithatatlan.
2021. jún. 16. 10:24
 5/17 anonim ***** válasza:
Igen, tudom. Én borderline vagyok, borzalmas lehet velem.
2021. jún. 16. 10:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Akik irkaljak, hogy borderline meg bipolaris anelkul hogy tudnanak annal tobbet, hogy "egyik nap ilyen masik nap olyan", azok nagy valoszinuseggel csak magukbol indulnak ki vagy csak abbol a szuk tudasbol amit magukenak vallanak, vagy pedig elfogultak.

Amit leirtal kerdezo es amit a 3-mas irt, ebbol senki nem tudja meg hogy mi van.

Az emberek altalaban ilyenek, hogy valtozik a hangulatuk, sosem pontosan ugyanolyan mindenki mindennap.

2021. jún. 16. 10:48
 7/17 anonim ***** válasza:
50%

Ja, nem is tudom mit izéltek, MINDEN embernek változik a hangulata, nem csak naponta, akár naponta többször. Ma remek napom volt, majd a gyerek nyafogott, nem akart öltözni és rossz kedvem lett. Sétáltunk, remek idő volt az oviig, jó kedvem volt. Majdnem elütött egy biciklis a járdás gyerekestül, rohadt dühös és ijedt lettem, majd pár percre rá lehangolt, hogy mi lesz velem, ha a gyerek meghal, vagy vele, ha én. Odaértünk az ovihoz előre köszöntek mosolygva. kizökkentem minden jó. Drága volt a kókusz, rossz, majd olcsó volt a banán, jó.

Én nem tudom milyen robotokat ismersz, de az összes normális embernek vannak érzései, érzelmei, gondolatai, amik történésenként változnak, és ez kihat a viselkedésére, kinézetére, munkatempójára, hangjára, szóhasználatára, mindenre!

2021. jún. 16. 11:43
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
3as vagyok, épp ezért írtam, hogy ennyiből nem lehet semmit megmondani... Az 5öst is én írtam. Én tényleg borderline vagyok, de nyilván nem csak ennyiben merül ki, hogy változik a hangulatom. Ilyen önző, egoista köcsög például pont nem vagyok, mint ami a leírásban szerepel.
2021. jún. 16. 13:13
 9/17 A kérdező kommentje:
Azért az hogy valakinek változik a hangulata az szerintem nem feltétlen jár azzal hogy egyik nap odavan a másikért, másnap meg levegőnek nézi. Ez azért nem egyszű hangulatingadozás.
2021. jún. 16. 13:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Oké, de ennyi nagyon-nagyon kevés ahhoz, hogy bármit meg lehessen állapítani az illető személyiségéről, esetleges személyiségzavaráról. Csak divatos mostanság mindenkire rávágni, hogy bipoláris meg borderline meg ilyen vagy olyan. Mert esetleg van egy személyiségjegye, ami arra a betegségre jellemző... Sokan otthon diagnosztizálják magukat, hogy fú én borderline vagyok, mert ez olyan jól hangzik, és van mire fogni a hülyeségeit. Aztán semmi köze hozzá.
2021. jún. 16. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!