Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik személyiségre jellemző ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik személyiségre jellemző ez?

Figyelt kérdés
Egyik nap ilyen, másik nap ok nélkül másmilyen. Mindent a kedve szerint, mindenben a másik alkalmazkodjon hozzá, csak az ő igényei a fontosak. Nyilván kapcsolatra alkalmatlan, de milyen személyiségre jellemző ez? Találkozott már valaki hasonlóval?
2021. jún. 16. 09:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10-es ez igaz, viszont ezt úgy képzeld el hogy ma szeretlek van és lelkesedés, holnap meg hidegség távolságtartás, ok nélkül. Random módon kiszámíthatatlanul.
2021. jún. 16. 16:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Szimplán nem szeret, és neked sincs keresnivalód mellette, ha csak az ő igényei a fontosak.

A személyiségzavar diagnózis feltétele, hogy tartósan fennálljon. Tudom, mert sajnos nekem van (már sokat fejlődtem legalább!), és tőlem az elmúlt 5 évet kérdezték.

Ha ezek a minták ismétlődnek minden kapcsolatában, akkor lehet személyiségzavar. Ám az is viselkedhet így, aki szimplán nem szeret igazán.

2021. jún. 16. 22:33
 13/17 A kérdező kommentje:
Annyit mondott hogy ő furán kötődik egy másik emberhez, úgyhogy neki ez visszatérő vagy állandó lehet.
2021. jún. 16. 22:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Vannak kötődési stílusok, nézz utánuk.

Ez minden egyes embernek van, de sajnos nem mindenkié egészséges.

2021. jún. 16. 22:44
 15/17 A kérdező kommentje:
Magárol mondta hogy ő furán. Ismerem a kötődési stílusokat de az övé sehova sem kategórizálható. Össze vissza random módon kedve szerint mindenféle külső hatás nélkül.
2021. jún. 16. 22:46
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Jajj ugyanmár, nyilván csak baja lehet, ha nem szeret, vagy nem egyformán mindig..

Ekkora egót baszki, inkább magadnál diagnosztizálj valamit!

Amikor én voltam így, akkor nem voltam szerelmes, csak szerettem a baràtom. Egyik nap cuki volt, minden idilli, úgy éreztem, hogy ez alakul, lehet hamarosan szerelmes leszek, aztàn elsétàlt mellettem egy család, és elgondolkoztam milyen apa lenne belőle.. Utàna màr nem voltam olyan lelkes, a szakítást fontolgattam, nem is szeretem, hosszútávon nem egyeznek a nevelèsi elveink.. Majd olvastam valami marhaságot neten, vagy láttam valami filmet, és úgy éreztem az én pasim ennél ezerszer jobb, màzlista vagyok, hogy van nekem. Aztán másnap mikulásra kaptam tőle egy 20ftos csokit, kávésat capuccinert, amit tudja(tudnia kellene) hogy utàlok, meg a legolcsóbb is, magának meg ezüst hangszórókábelt vett soktízezerért. Bumm. megint szakítás közeli állapot, rideg voltam vele, mert bajom volt vele, de nyilvàn nem mondtam.

Tudom, hogy mindenkinél így van, ha lennènek baràtaid te is tudnád!

Plusz az embernek nem csak akkor vannak gondolatai, ha szájbarágós esemény van, simán lehet, hogy fekszik az ágyon, és beugrik neki, mikor tuskó voltàl két hete, vagy mennyire rossz volt a szex és elgondolkozik, hogy ő ezt nem akarja elviselni egy életen át, mi a csudàért van veled..

Amúgy már volt egy ilyen kérdés, csak nem megerősítésre vágysz, hogy biztos baja van neki?

Majd ha ocsmány módon beszél veled, vagy erőszakossá vàlik, vagy öngyilkosságról beszél, ha szélsőséges viselkedést mutat, akkor lesz alapja az egésznek! Amíg csak nem bír téged néha, arról csak és kizárólag te tehetsz, és teljesen normális!(illetve lehet nem illetek össze)

Szerintem amúgy nem bír téged, csak jó neki, hogy valaki keresi.

2021. jún. 17. 06:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Betegre.
2021. jún. 18. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!