Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyire jellemző az, hogy vannak nők, akik nem szűrik ki kapásból azon férfiakat, akik nem úgy néznek ki, mint az álmaikban szereplők, hanem a személyiségbe szeretnek bele?
Jelen. A külső öregszik, sorvad, a pénz elfogy, a menő autó összetörik, de a személyiség és a belső értékek tartósak és hosszú távon csakis azok állják ki az idő próbáját.
27N
Párom először nem tetszett. Ha mondjuk ismeretlenül ír facebookon vagy társkeresőn (ha fent lettem volna valaha), kép alapján biztos nem kezdünk el beszélni. De szerencsére sok időt töltöttünk együtt munka kapcsán és így megismerhettük egymás igazi énjét. Barátok lettünk előbb és csak hónapok után derült ki, hogy kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Együtt vagyunk azóta.
Azt nem tudom, mennyire ritka ez, de létező jelenség.
22N
Én sem szűrtem ki (mármint azért, hogy nem ő a Brad Pitt.)
Ő a vőlegényem.
Mit értesz “álmaikban szereplőt” alatt? Nem érzed kicsit az ellentmondást? Ha egy nőnek alapjábavéve van egy személyes álma/elvárása erről, akkor természetes, hogy annak örűl.
Tehát minimum rosszul van megfogalmazva a kérdés. Ha az álmaim csakis személyiség elvárásokhoz fűződnének, akkor biztosan nem szűrném ki őket.
Nem “álompasikhoz” vonzódom, viszont minden kapcsolatban fontos, hogy valamilyen szintü vonzalom fennálljon. Ha nem áll fenn, akkor önmagában a személyiség nem elég.
Az pozitív, ha nem tartod rondának magad, lehet, hogy a te külsődbe is beleszerethet valaki, a szépség szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!