Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző ez az ismerkedési probléma manapság?
Adott egy 45 éves férfi. A felesége 42 éves és lecserélte feleségét egy 28 éves lányra.
A korabeli férfiaknál így már esélytelen ez a lány. A 42 éves anyuka pedig már nem nagyon talál párt magának pedig keresi társát. A 30 alatti férfiaknál így elméletileg lehet esélye mert sok férfi szereti az érettebb nőket, de ezek a nők túl fiatalnak találják ezeket a fiúkat nem úgy mint fordítva az ilyen korú férfiak a fiatal lányokat
1. A 28 éves nő miért ne találhatna magának párt a saját korosztályában, ha még is szét mennének, aminek elég nagy a valószínűsége.
Tudod van egy íratlan szabály: "Ami előttem volt, amit csináltál, az a te dolgod. Nekem ahhoz semmi közöm."
Meg azért ismerkedésnél sem kell feltétlen azzal indítania, hogy Uram atyám, bocsi, de együtt voltam egy 45 évessel.
2. A 42 éves anyuka is simán találhat magának párt. Bár persze függ, hogy az a gyerek milyen korú. Mert ha kiskorú, akkor persze, van rá lehetőség, hogy kevésbé lesz kelendő.
Nekem van egy bátyám: (bár vele pont szar a viszonyom)
Van egy barátnője és amikor itt voltak, barátnőmmel megkérdeztük hány éves, csak tippre mondtuk, hogy 35 körül.
És nem rég találkoztam bátyámmal, és mondta, hogy 48 éves, de igazából jól esett a nőnek, hogy fiatalabbnak nézték.
Bátyám 42. Ott is van két felnőtt gyereke a nőnek.
3. 8 éve halt meg édesanyám, így apám egyedül maradt.
Bár valamilyen szinten mondhatom, hogy amúgy is egyedül volt, mert állandóan csak bántotta anyámat érzelmileg.
Viszont ami lényeg, hogy apám 54 éves volt, mikor anyám elment (51). És még ő is képes volt magának párt találni.
Szóval ha az ember hajlandó tenni érte, akkor igen is lehet találni párt magának. Nem siránkozni kell, meg féltékenykedni arra, hogy másnak épp van.
Ha az élet is úgy akarja, akkor találni fog magának valakit, akit szerethet.
Azt látom, hogy a 40 körüli, ápolt és csinos nők válás után 5-10 évvel fiatalabb párt szoktak találni, tartós kapcsolatra.
Például a szomszéd család. A nő 13 évvel idősebb, mint a férje, már 15 éves a fiuk, szóval legalább ennyi ideje együtt vannak. Mikor ideköltöztek (kb 10 éve) nem gondoltuk, hogy ekkora a korkülönbség, mára ez nem is igazán látszik.
Szépen megvannak, nem is fiatalok már, szerintem simán lehúzzák egymás mellett, ami még hátra van. :)
Bizonyos kor (30) felett nincs abban se semmi extra, ha a nő idősebb. Nem mindenki keres még 70 évesen is legalább 10 évvel öregebb pasit.
Az külön fejezetet érdemel, hogy az ilyen középkorú pasi válik a huszonéves nője miatt kapcsolatok miért nem szoktak tartósak lenni.
#5 Ott a pont😀Komolyan, tök röhej, hogy itt sok embernek olyan elképzelései vannak a világról, hogy azt hinném, valami másik dimenzióban élnek. Mert ehhez a valósághoz köze sincs.
Egy 40 feletti nő is bármikor talál pasit. Anyum elvált, csinos, igényes és nagyon sokan nyomulnak rá, 25 évestől kezdve az 55-ig, legyen szó akár kalandról vagy kapcsolatról. A többi 40 feletti nőismerősöm sincs sokáig egyedül...Egy 28 éves pedig miért ne találna a korosztályában pasit? Tényleg nem értem a gondolatmeneted, te kitalálsz ilyen elméleteket, csak semmi köze a valósághoz.
6-ossal egyetertek, ha tenyleg erre menne ki a kerdes.
De az teny, hogy az en kornyezetemben is, van jo par 15-20 evvel idosebb ferfi-no kapcsolat.
Az ilyen riogatós kérdések mindig elfelejtenek egy dolgot: 20 éves nőnél fiatalabb fiú nem igazán rúghat labdába.
De egy 30 fölötti nő simán összejön olyannal, aki pár évvel fiatalabb.
Tekintettel arra, hogy itt is rendszeresen megy a nyekergés, hogy a pasik évek óta nem találnak senkit: nem nehéz fiatalabb pasit fogni.
Onnantól még bármi lehet. Nem egy házasság kezdődik úgy, hogy csak összejöttek párszor szexelni, de aztán egymásba szerettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!