Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiakra általában az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakra általában az jellemző hogy inkább lejjebb adják az igényeiket csak hogy legyen egy nő mellettük a nők meg inkább egyedül vannak míg nem jön a neki tetsző nagy ő?

Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 15:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Mindkét nemben van ilyen is, olyan is.
2018. jan. 13. 15:14
 2/12 anonim ***** válasza:
9%
Ez általában így van, mert a nők válogathatnak, ezért megvan a képességük, hogy egyedül maradjanak, és ne pánikoljanak.
2018. jan. 13. 15:19
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Rengeteg sok férfi is van azért egyedül, mert irreálisan magasak az elvárásai, ahhoz képest amit ő nyújtani tud. Tehát egy ilyen kedves és szerény olyan 20 év körüli bikinimodell csajról álmodoznak, aki "nem felszínes" azaz nem számít neki se a külső, se az anyagiak, sem a státusz, se semmi csak az, hogy kedves és aranyos legyen.

Na már most, lássuk be, ilyen nő nem létezik, de rengeteg átlagos vagy átlagon aluli külsejű és anyagi helyzetű pasi is ilyenre vár, ugyanúgy ahogy egy átlagos lány is néha a szőke Brad Pitt-re fehér lovon.

2018. jan. 13. 15:20
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, mások hogy vannak vele, csak magamról tudok beszélni.

Nem adom lejjebb az igényeimet csak azért, hogy legyen mellettem valaki. Lehet, hogy emiatt egyedül fogok maradni, hát... szeláví. Egyébként nem a marha sok elvárásom miatt vagyok egyedül, hanem mert még nem felejtettem el valakit, és nem akarok más férfiakat pótléknak használni.

2018. jan. 13. 15:38
 5/12 anonim ***** válasza:
63%

Ez személyiségfüggő, semmi köze az illető neméhez. Kívülről tűnik csak úgy, hogy a férfiak hajlamosabbak engedni, mert számunkra egy szexpartner "megszerzése" is komolyabb erőfeszítés. Viszont ha csak szexpartnerről van szó (tehát nem igazi társról), akkor az igények is alacsonyabbak. Gyakorlatilag le korlátozódik arra, hogy külsőre bejöjjön az illető, a személyisége pedig ne legyen számunkra taszító. Persze mivel ez részünkről aktív keresést igényel, ezért tűnhet úgy egy külsősnek, hogy "nézd de le adta az igényeit".

Ugyanez a jelenség a nőknél kevésbé látványos. Ha nem akarnak semmi komolyat csupán szexkapcsolatot, akkor elég egy randi oldalra felregisztrálni, vagy ha azonnali sikerre vágyik, akkor elég kicsit kiöltözni és lemenni egy szórakozóhelyre. Dőlni fognak a jelentkezők, akik közül ő is a lejjebb adott igények szerint választ (ugyanúgy mint a férfiak), mivel nem akar komoly kapcsolatot az illetővel.

De mindezek ellenére a valódi társról alkotott képe és igényei egyiküknek sem fog változni.

2018. jan. 13. 15:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Dettó úgy vagyok, mint 4-es, csak férfiban. Mintha csak én írtam volna.. Én sem szívesen kezdek újba.
2018. jan. 13. 15:42
 7/12 anonim ***** válasza:
63%
Dehogy adom lejebb az amúgy sem megugorhatatlan elképzeléseimet. Miért kéne beérnem egy műveletlen, tanulatlan, humortalan, gyakorlatiatlan, hűtlen, érzéketlen, érzelemmentes, akarnok, manipulatív és társai nővel? Mi abban a nagy elvárás, hogy ennek ellentetje legyen egy nő. Az intelligensebb emberek hamarabb észreveszik az őket irritáló, zavaró tulajdonságokat, személyiségjegyeket a másikban, így emiatt nem is éreznek kényszert arra, hogy mindig legyen valakijük. Magyarul nem vagyunk társ- és kapcsolatfüggők, mert minket a kapcsolaton kívül más is kielégít, motivál, leköt, érdekel. Szerintem csak a tompa, tudatlan emberek alkudnak meg, hogy sose legyenek egyedül. Nekik a kapcsolat körül forog minden gondolatuk, ha nem válaszol 10 perc múlva, ha foglalt a telefonja, ha elmenne havonta 1-2x a barátaival stb. akkor már készen vannak idegileg. Nem találnak más elfoglaltságot, teljesen rá vannak csavarodva a partnerükre.
2018. jan. 13. 15:56
 8/12 anonim ***** válasza:
55%

Sok olyan férfival találkoztam, aki saját elmondása alapján tudna kompromisszumot kötni, elfogadná a nőt a hibáival együtt. Idővel persze kiderült, hogy szó sincs erről, próbálják megváltoztatni a nőt, és már az ismerkedésnél feltételeket szabnak a leendő párjuknak.

Persze nőben is vannak ilyen személyek.

2018. jan. 13. 16:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen, ferfiakra jellemzobb, hiszen nem valogadhatnak ugy mint a nok fenykorukban. Persze az idovel ez valtozik.
2018. jan. 13. 18:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezek szerint férfi létemre nőies vagyok...
2018. jan. 13. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!