Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a férfiakra illetve a nőkre hogy inkább egyedül maradnak mint hogy lejjebb adják az igényeket?
A nők nem szorulnak erre rá, mert fiatal korban még minden ujjukra jut pasi, csak akad egy jóképű, normális is köztük.
De majd 35 év fölött meg már bárki jó lesz nekik, csak pasi legyen. 50+-os is jó, csak ne legyenek egyedül.
#1-es, nincs igazad. Én 35+ nő vagyok, és nem jó akárki, csak pasi legyen. Amúgy sem "pasira" vágyom, hanem férfire.
Szerintem a nőkre jellemző inkább a nem megalkuvás.
Van amiből le tudok adni, van amiből nem.
Például a kinézet terén nincsenek extrém elvárásaim, de az intelligencia, a humor, a szélsőséges gondolatoktól mentes jellem alapelvárás, ezekből nem fogok engedni csak azért, hogy legyen barátnőm.
Utolsó, pont fordítva, a férfiak jó része (nem mind, természetesen) alább adja hamar, ha nőt akar szerezni.
Minket nőket meg azért szoktak cseszegetni, mert nem adjuk alább és inkább várjuk a királyfit fehér lovon. (nem mind, természetesen.)
Én elváltam, negyven vagyok, már egy ideje egyedül, de eszem ágában sincs lejjebb adni az igényeimből, mert remekül elvagyok így is. A szex és az intimitás hiányzik, de egy jó vibrivel ezt is el lehet intézni. Kapcsolatot csak olyannal, akivel minden klappol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!