Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kizáró ok az egy nőnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kizáró ok az egy nőnél, ha a férfi vegán?

Figyelt kérdés

Még a vegán nők szerint sem férfi a vegán férfi és többségük nem járna eggyel sem (max a vegán testépítőkkel, mert igen, ilyenek vannak).

A gond az, hogy szereti valaki az állatokat, vagy a tévhit, hogy vegán férfi nem lehet kemény, férfias, ha nem eszik húst?

ma 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nehezen képzelem el magam hosszú távú kapcsolatban de ha mégis belemennék, akkor nekem fontos lenne, hogy a férfi is vegán legyen. Nem tudom,hogy ez másoknál miért kizáró ok, elég szomorú:((
ma 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Vegán nőként nálam kifejezetten előny lenne. Férjem nem vegán és folyton kétfelé főzök meg vegán/nem vegán élelmiszereket is észben kell tartani, hogy mi fogy, mit kell venni. Nekem megváltás lenne ha vegán lenne.
ma 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Nekem vegánként sosem kellett volna vegán férfi.

Ha szétnézel a hétköznapokban, az összes sovány, vézna, sápadt, rossz rájuk nézni. Semmi férfiasság nincs bennük.

ma 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem lenne baj, ha vegan.

Ha nem olyan tipus, aki ram akar eroltetni olyat, amit nem szeretnek, minden alkalommal, amikor hust eszek, betenne egy videot es megprobalna buntudatot kelteni bennem. Ilyen szempontbol sokan ugy viselkednek, mint azok a vallaskarosultak, akik probalnak minden akaratod ellenere a sajat izlesukre formalni.

En is szeretem az allatokat annak ellenere, hogy fogyasztom oket.

ma 21:44
 5/8 A kérdező kommentje:
#3: ha valaki hiányosan étkezik, akkor vegán étrenden valóban ilyen lesz a fehérje- és a vashiánytól, de ha jól csinálja és sportol is, akkor nem feltétlenül ilyen kell legyen. Viszont ezek szerint akkor te is ilyen vagy, csak nőben, sovány, vézna és sápadt? Mert ha szerinted ezt csinálja a veganizmus az emberrel, akkor biztos magadból indulsz ki, te is ilyen vagy... És ha igen, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Nekem vegánként nagyon jó színem van, vasban gazdag a vérem, meg nem mondanád, hogy nem fogyasztok hemes vasat. Vékony az vagyok, tény, de mindig az voltam, húsevő étrenden is.
ma 22:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként örülök neki, hogy nem mindenki úgy gondolkodik, mint a 3-as, korábban csak ilyen vegán nőkkel beszéltem, és kb. ugyanezt mondták nekem. Mindegyiknek olyan pasija van, aki még csak a húsevést se korlátozza, hanem minden nap eszik...
ma 22:41
 7/8 anonim ***** válasza:
A vegánságos sosem értettem. Imádom az állatokat, de basszus, az ember mindenevő (fogsor alapján is). Én tuti nem főznék kétfelé, de nem is lennék együtt ilyen "kommersz" lágyagyúval.
ma 23:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Volt vegán párom, nem erőltettük egymásra az étkezési szokásokat.

Viszont az én családom nem nézte jó szemmel, többször is próbáltam velük megbeszélni, hogy ezt majd a párom eldönti.

Mondjuk a kapcsolatunk vége felé már mindent evett, de utólag ezen nem csodálkozom, amilyen pocsék volt akkoriban a kapcsolatunk.

ma 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!