Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kizáró ok az egy nőnél, ha a férfi vegán?
Még a vegán nők szerint sem férfi a vegán férfi és többségük nem járna eggyel sem (max a vegán testépítőkkel, mert igen, ilyenek vannak).
A gond az, hogy szereti valaki az állatokat, vagy a tévhit, hogy vegán férfi nem lehet kemény, férfias, ha nem eszik húst?
Nekem vegánként sosem kellett volna vegán férfi.
Ha szétnézel a hétköznapokban, az összes sovány, vézna, sápadt, rossz rájuk nézni. Semmi férfiasság nincs bennük.
Nekem nem lenne baj, ha vegan.
Ha nem olyan tipus, aki ram akar eroltetni olyat, amit nem szeretnek, minden alkalommal, amikor hust eszek, betenne egy videot es megprobalna buntudatot kelteni bennem. Ilyen szempontbol sokan ugy viselkednek, mint azok a vallaskarosultak, akik probalnak minden akaratod ellenere a sajat izlesukre formalni.
En is szeretem az allatokat annak ellenere, hogy fogyasztom oket.
Volt vegán párom, nem erőltettük egymásra az étkezési szokásokat.
Viszont az én családom nem nézte jó szemmel, többször is próbáltam velük megbeszélni, hogy ezt majd a párom eldönti.
Mondjuk a kapcsolatunk vége felé már mindent evett, de utólag ezen nem csodálkozom, amilyen pocsék volt akkoriban a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!