Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezekből sorrendben melyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekből sorrendben melyik a leginkább kizáró ok egy nőnél vagy egy férfinál?

Figyelt kérdés

- van gyereke, gyerekei

- nem néz ki jól

- rosszul keres

- szüleivel lakik, de önálló

- elvált

Melyik a leginkább kizáró ok, és melyiket tudnád leginkább tolerálni? Kort és nemet is írjatok.

2022. szept. 25. 12:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%

Van gyereke

32/F

2022. szept. 25. 12:43
 2/14 anonim ***** válasza:
86%

4es nálam a leginkább kizáró ok. Ha a szüleivel él, akkor nem önálló, nem szakadt el. Akkor se ha magának csinálja a rántottát.

A legkevésbé gáz az ha elvált. Rosszul döntött, de legalább kilépett belőle, nem szenved egy életen át.

2022. szept. 25. 12:49
 3/14 Ghgj ***** válasza:
100%

30/N, legkevésbé tolerálhatótól a leginkább tolerálhatóig:

- van gyereke, gyerekei

- nem néz ki jól (én mondjuk inkább úgy fogalmaznám ezt meg, hogy nem vonzó a számomra)

- rosszul keres (itt is inkább az ambíció hiánya, nem a konkrét számok számítanak, tehát ezt sem így fogalmaznám meg)

- szüleivel lakik, de önálló

- elvált

2022. szept. 25. 12:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
1.2.3.4.
2022. szept. 25. 12:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Az elvált kivételével az összes.

N

2022. szept. 25. 13:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Mivel hozzám már a negyvenes korosztály való, így kizáró ok ha a szüleivel él (kivétel ha hatalmas családi ház, teljesen külön). A rosszul keres az relatív, minimum a havi 200 nettó legyen meg.

A nem néz ki jól pedig elég tág fogalom. Ne legyen zsírdisznó, legyen ápolt, összességében jöjjön be.

A többi nálam nem probléma.

Párom is, én is elváltak vagyunk gyerekekkel.

37n

2022. szept. 25. 13:44
 7/14 anonim ***** válasza:
58%
Van kölyke, de az én koromban ez már nagyon gyakori. (F40)
2022. szept. 25. 14:19
 8/14 anonim ***** válasza:

Az, hogy hogy keres és nem néz ki jól, annyira kontextusfüggő, ezektől a belső értékek milliószor fontosabbak.

Az, hogy elvált, az sem lenne feltétlen kizáró ok, de a gyerek az nekem még korai lenne és akkor sem tudnék megbarátkozni a gondolattal, ha nem a sajátom, hiszen a párom gyerekét ugyanúgy kellene szeretnem, mint őt, viszont ez számomra nagyon nagy felelősséget jelentene és ezt nem szeretném. Ráadásul hiába vált el, a gyerek ugyanúgy összeköti őket egy életre.

24/L

2022. szept. 25. 14:22
 9/14 anonim ***** válasza:

Egy gyerek még oké.

Ez nagyon relatív, nincs ideálom se. Vagy megfog vagy nem.

Kinek mi a rossz fizetés, mivel itt lehet 300 körül keresni, kb ennyit keresen.

Szülővel lakik nem pozitív, de függ a helyzettől is, ha külön részén és normálisak a szülei semmi gond evvel.

Elvált, ha nem 2 3szor akkor ez se gond abszolút, csak egy papír.

N 30

2022. szept. 25. 14:29
 10/14 anonim ***** válasza:

Az kizáró ok lenne, hogy nem néz ki jól. Persze nyilván nem azt várom, hogy a világ legvonzóbb férfija legyen, de aki nem vonz fizikailag, azzal nyilván nem lesz semmi.

Többi nem zavar, a gyerekét tudnám szeretni (feltéve, hogy a gyerek anyjával kulturált a viszony), a válás se (ennyi idősen mindenki túlvan pár szakításon, most az, hogy valamelyiknél ehhez bírósági procedúra kellett, mindegy, ha már túlvan rajta), pénzem van, a szülei meg még egy plusz pont is lennének, ha elfogadnak engem (az én szüleim már meghaltak).

2022. szept. 25. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!