Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekből sorrendben melyik a leginkább kizáró ok egy nőnél vagy egy férfinál?
- van gyereke, gyerekei
- nem néz ki jól
- rosszul keres
- szüleivel lakik, de önálló
- elvált
Melyik a leginkább kizáró ok, és melyiket tudnád leginkább tolerálni? Kort és nemet is írjatok.
4es nálam a leginkább kizáró ok. Ha a szüleivel él, akkor nem önálló, nem szakadt el. Akkor se ha magának csinálja a rántottát.
A legkevésbé gáz az ha elvált. Rosszul döntött, de legalább kilépett belőle, nem szenved egy életen át.
30/N, legkevésbé tolerálhatótól a leginkább tolerálhatóig:
- van gyereke, gyerekei
- nem néz ki jól (én mondjuk inkább úgy fogalmaznám ezt meg, hogy nem vonzó a számomra)
- rosszul keres (itt is inkább az ambíció hiánya, nem a konkrét számok számítanak, tehát ezt sem így fogalmaznám meg)
- szüleivel lakik, de önálló
- elvált
Az elvált kivételével az összes.
N
Mivel hozzám már a negyvenes korosztály való, így kizáró ok ha a szüleivel él (kivétel ha hatalmas családi ház, teljesen külön). A rosszul keres az relatív, minimum a havi 200 nettó legyen meg.
A nem néz ki jól pedig elég tág fogalom. Ne legyen zsírdisznó, legyen ápolt, összességében jöjjön be.
A többi nálam nem probléma.
Párom is, én is elváltak vagyunk gyerekekkel.
37n
Az, hogy hogy keres és nem néz ki jól, annyira kontextusfüggő, ezektől a belső értékek milliószor fontosabbak.
Az, hogy elvált, az sem lenne feltétlen kizáró ok, de a gyerek az nekem még korai lenne és akkor sem tudnék megbarátkozni a gondolattal, ha nem a sajátom, hiszen a párom gyerekét ugyanúgy kellene szeretnem, mint őt, viszont ez számomra nagyon nagy felelősséget jelentene és ezt nem szeretném. Ráadásul hiába vált el, a gyerek ugyanúgy összeköti őket egy életre.
24/L
Egy gyerek még oké.
Ez nagyon relatív, nincs ideálom se. Vagy megfog vagy nem.
Kinek mi a rossz fizetés, mivel itt lehet 300 körül keresni, kb ennyit keresen.
Szülővel lakik nem pozitív, de függ a helyzettől is, ha külön részén és normálisak a szülei semmi gond evvel.
Elvált, ha nem 2 3szor akkor ez se gond abszolút, csak egy papír.
N 30
Az kizáró ok lenne, hogy nem néz ki jól. Persze nyilván nem azt várom, hogy a világ legvonzóbb férfija legyen, de aki nem vonz fizikailag, azzal nyilván nem lesz semmi.
Többi nem zavar, a gyerekét tudnám szeretni (feltéve, hogy a gyerek anyjával kulturált a viszony), a válás se (ennyi idősen mindenki túlvan pár szakításon, most az, hogy valamelyiknél ehhez bírósági procedúra kellett, mindegy, ha már túlvan rajta), pénzem van, a szülei meg még egy plusz pont is lennének, ha elfogadnak engem (az én szüleim már meghaltak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!