Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekből sorrendben melyik a leginkább kizáró ok egy nőnél vagy egy férfinál?
- van gyereke, gyerekei
- nem néz ki jól
- rosszul keres
- szüleivel lakik, de önálló
- elvált
Melyik a leginkább kizáró ok, és melyiket tudnád leginkább tolerálni? Kort és nemet is írjatok.
Abból indulok ki, hogy 20 éves egyetemista lány vagyok és a korosztályomban keresek párt. (azaz leginkább 18 és 25 között, az ennél idősebbekre nem térek ki lentebb)
A gyerek meg a válás kizáró ok. Nekem ennyi idősen ez arra utal, hogy hirtelen felelőtlen döntéseket hoz, ami neki túl korai volt. Azt meg nem szeretem, ha valaki kellő önismeret nélkül ugrik bele dolgokba.
Rossz kereset ennyi idősen nem fura, ahogy a szülőkkel együttélés sem. Nekem se túl sok a fizum, engem még részben a szüleim tartanak el ebből adódóan, amúgy meg koliban élek, amikor meg nem, akkor otthon. Bebaszna, ha zavarna ha a másik félben ugyanezek zavarnának.
A külső viszont... Mit értünk nem néz ki jól alatt? Retkes, slampos, igénytelen? Az offos. Ha csak szimplán nem találok rajta semmi vonzót, ami nálam egyébként ritka, mert ha jól kijövünk és a másik nem egy igénytelen ork, akkor idővel úgyis tetszeni fog, de ha tényleg a személyiség se dobott az összképen, akkor szintén off. Ha csak szimplán az a típus, akire a többség nem mondaná, hogy hú de jól néz ki, az nem baj. Nekem nagyon random, hogy ki jön be, és miért. Meg nálam ez változik többnyire, ha jól kijövök az illetővel, tehát, ha valaki első látásra nem tetszik még simán lehet, hogy oda leszek érte, ha olyan a személyisége.
Leginkább kizárótól a legkevésbé-ig:
1. van gyereke
2. nem néz ki jól / elvált
3. rosszul keres
4. szüleivel lakik
33/N
Ha olyan szinten nem néz jól ki, hogy fizikailag kifejezetten taszít, az azonnali kuka nálam, akármennyire felszínes dolog... olyannal nem jönnék össze, akitől irtózom, akivel nem jó érzés nekem csókolózni vagy szeretkezni. De ha csak az a gond, hogy mások szerint ronda, de nekem tetszik (mert volt ilyenre példa), akkor nem gond, mert a saját ízlésem után megyek, és nem a környezeteméé után.
A többiről meg: megmondom őszintén, gyerekesekkel óvatos vagyok... általában jár a gyerek mellé egy ex, és sajnos tapasztalat, hogy a magyar párok jó 70%-a nem képes kulturáltan válni, sem a másik fél (esetleg az új partner) érdekeit akár minimálisan is nézni, hanem megy az acsarkodás, a gyerek fegyverként használata, a háborúskodás miatti gyerek-elkényeztetés/elkapatás... meg az új fél, főleg a nő, házicsicskaként való használata, de "te azért már ne neveld, akármilyen genyó a prüntyőkém, nem te vagy az anyja".
Rosszul keres - nekem itt inkább a pénzügyi kultúra és a mérték számít. El tudja magát tartani hosszabb távon? Pumpol valakit? Engem ki akar anyagilag használi "neki van" jeligével? Ha kevés pénze van, azt hogy költi el?
Szüleivel él, de önálló - ezzel nincs bajom, ha nem akar anyós-após nyakára költöztetni és hajland belátható időn belül összeköltözni (1-2 é uán, ha komoly a kapcsolat, a saját lakásomba is szívesen beköltöztetem).
Elvált - az egyáltalán nem zavar (kiv. ha azért váltak el, mert megcsalta az asszonyt, verte, ilyesmi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!