Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez kizáró ok lenne és szerintetek ez mamahotelezés 30 fölött?
Ez nem mama hotel.
A mama hotel nekem az, amikor anyuci mos, főz, takarít a nagyra nőtt, életképtelen fiacskájára. Estleg még a hivatalos ügyeit is elintézi.
Ha teljesen önállóan élsz, anyu nem jár át takarítani, nem főz rád, nem ő vásárol be, stb, illetve minden közös költségből ki veszed a részed, áram, víz, fűtés, gondozod a kért rádeső részét, tehát felelősség van rajtad, mintha bárhol máshol élnél, akkor nem mamahotel.
Ugyanakkor nyitva tartanám a szemem, hogy mennyire vagy anyu fenekébe ragadva a valóságban, ha ismerednénk és nagyon, nagyon hamar tenném teljesen egyértelművé, hogy abban az esetben ismerkedek ilyen módon élő férfival, ha az hajlandó az összeköltözést már nem a családi fészekbe tervezni. Tehát, kb egy év múlva elköltözni onnan, valahova közösbe. Akár albérletbe, akár, ha van lakásom (nekem van) akkor oda. Ha nem akarna kifejezetten hozzám költözni, akkor ismét marad az albérlet, aztán, ha pár évig működünk, jöhet a többi, a házasság és a közös otthon tetszőleges sorrendben.
Mert, bár hallottam már jó anyós-meny viszonyról, egy közelebbi ismerősnek se jött be a "lakjunk együtt, egy jó nagy házban mind" életérzés.
Csak, erre szokott jönni a "de mi lesz a mamával"? Meg a "nem fogom más zsebét tömni". Én meg nem fogom más anyukájának a véleményét hallgatni a saját dolgaimról, vagy épp más anyukájával összeköltözni bármilyen értelemben, anyagi, munka, vagy egyéb közösségben élni.
Felnőtt ember külön él és saját életet épít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!