Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok kizáró ok ha egy nőnek csak férfi barátai vannak? Ha igen, miért?
Figyelj, nekem van vagy 8 ismerős csaj, akinek a legjobb barátja fiú. Mind szexeltek már a legjobb "baráttal". Volt aki kapcsolat alatt is. De nem jönnek össze, mert csak "barátok".
Nem hiszek amúgy a fiú-lany barátságban. Valaki mindig többet akar.
Nem, nem, biztos nem.
Sose lehetne tudni hogy éppen kivel d@gsz.
Nem. Mindig is jobban bírtam a fiútársaságba jobban illő csajokat. Lazábbak, nem kényesek, jobb a humoruk. Kapcsolaton belül is könnyebb egy olyan nővel, aki férfiak között szocializálódott. Velük még egyszer nem kellett játszmázni és hisztizni, számomra ez hatalmas plusz.
És most nem olyan nőkre gondolok, akik körül 50 pincsi nyáladzik barátságot színlelve, hanem azokra, akiknek a foglalkozásuk, érdeklődésük, stílusuk miatt alakult így az életük, hogy a női barátok elkerülték őket.
Abszolút kizáró ok
Ha nincsenek barátai az még inkabb oké lenne, de ha csak férfiakkal barátkozik, az nem egészséges (bár az sem ha nincsenek) és totálisan megbízhatatlan egy ilyen nő
Ráadásul van még egy baj az ilyen "mindenki baratnője" csajokkal: a viselkedésük egy zavaró hazudozás, gyakorlatilag azt hazudják a "barátnak" hogy ők kapcsolatban vannak vele, ami pont ugyanolyan idegesítő mint valami agresszív reklám, amiben imádnak engem mint potenciális vevőt
Egyszerűen gusztustalan viselkedés az ilyen, sok férfi számára
Sokaknak meg előny, fene se érti ők mit éreznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!