Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, erősen látszó striák a combon és a feneken ismerkedéskor mennyire kizáró ok a szemetekben?
Dehogyis!
Striákra, ráncokra, hegekre nem adunk. Sőt, szerintem kifejezetten kedves kis tökéletlenségek, főleg mikor az ember belegondol, mennyi öröm, bánat, küzdelem, akármi van mögöttük. Én szeretem őket máson is, magamon is megszerettem már.
Engem zavarna. Tudom, nem tehetsz róla. Az, hogy itt megkérdezed... hát. Van akit zavar, van akit nem. Ha most itt mindenki azt mondja, nem gáz. Te ezt elfogadod örülsz neki, meg minden. Fogsz egy pasit, vagy az téged és levetkőztök, meglátja, nem tetszik neki. Akkor mit mondasz, hogy a gyakorin mindenki azt mondta, hogy a férfiakat nem zavarja általában?
Nem is értem.
Itt amúgy minden nőt szúrnának látatlanban is, csak legyen már valami, sikerüljön már végre puncit szerezni, akármilyet. Úgyhogy ebből nem szabad konzekvenciát levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!