Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ismerkedésnél nektek mi nem kizáró ok?
A barátomnak van néhány tulajdonsága, amik más nőknek lehet, hogy kizáró okok, de nekem nem azok, sőt, néha még (bár furán hangzik) vonzóak is:
- elég rendetlen tud lenni, de ez nem zavar, mert én viszont rendszerető vagyok, így nem nagy dolog összeszedni a cuccait és elrendezi a ruháit
- szórakozott, de ez a #3-mas válaszolóhoz hasonlóan tud aranyos lenni, mert nem is tudom, de vonzó, amikor annyira el van veszve a saját felében
- általában magabiztos, de néha elég önbizalomhiányos tud lenni, főleg, ha a munkájáról van szó és ilyenkor kell neki a támogatás
- kicsit hangulatember, amit egyrészt nem róhatok fel neki, mert én is hajlamos vagyok rá, másrészt ebben is rezonálunk
22 éves voltam, amikor összejöttem vele, nekem ő volt az első és úgy voltam vele (sok nő mumusa), hogy nem zavarna, ha szűz volna, mert hát én is az vagyok. Ennek is számtalan oka lehet, nem lehet gyorsan ítélni.
27/N
Nem zavar, ha:
-nem macsós a viselkedése
-nem népszerű, inkább nerd
-az anyjánál lakik (kivéve, ha amiatt, mert nem AKAR elköltözni, függője az anyjának, önállótlan)
-nincs kocsija
-alacsony a fizuja
Azért ezeket emeltem ki, mert láttam egy-két kérdésben, hogy ezeken a dolgokon ment a hiszti. Alapvetően ezek számomra nem zavaróak, HA amúgy értelmes és szimpatikus a srác.
Szüzesség, (nem tartós) munkanélküliség, ha sokáig tanul, ha otthon lakik, ha nincs jogsija/autója (és nem is feltétlenül tervezi), ha visszahúzódó és csendes, ha nem szeretne gyereket.
Nekem csak az számít, hogy hasonlítson a személyiséünk, az életfelfogásunk és az ízlésünk a fontosabb dolgokban.
Nem zavar ha 170 centi magas, sőt, az jön be, nem a magas pasik.
Nem zavar, ha nincs kocsija, nem tud vezetni
Nem zavar, ha van gyereke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!