Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ismerkedésnél nektek mi nem kizáró ok?
Az egzisztenciát pl leszarom. Az illető viselkedése érdekel, az önmagában egy nagyon jó mutatója az életképességének.
Nem zavar, ha fiatalabb nálam.
Nem zavar, ha velem egymagas.
Nem érdekel annyira az alkat, nekem nem kizáró ok, ha valaki vékonyabb vagy mondjuk kicsit duci.
Kifejezetten szeretem, ha valakinek nem a szex körül forog az élete.
Nem zavar, ha otthon él önmagában, ismét csak azt tudom mondani, hogy az ilyen dolgok akkor jelentenek valamit, ha ismerem az illető személyét és ebből adódóan az okait.
Szintén kifejezetten előny, ha nem akar gyereket.
Nem zavar, ha nem házias, én sem vagyok az, majd együtt küzdünk.
Nem zavar ha:
- nincs kigyúrva
- otthonülős, introvertált
- nincsenek barátai
- nincs kocsija
- nincs lakása
- nincs álomfizetése, csak éljen meg belőle, én is megélek a sajátomból
- bizonyos fokig ha mentális bajai vannak
- nem szeretne gyereket
Szeretném leszögezni, hogy nem gondolom úgy, hogy ezekkel egyedül lennék, és hű, de különleges vagyok, de úgy látom, hogy ezek sok embernél szakítóokok / elvárások.
- diploma hiánya (úgy mondom, hogy diplomás vagyok)
- minimálbér körüli vagy annál kicsit magasabb kereset (amennyiben el tudja tartani magát, el tudja látni a felelősségeit, nem pumpol; nem várok el ugyanolyan vagy magasabb keresetet, mint az enyém)
- nem tökéletes fogak és bőr
- autó és jogsi hiánya
- saját lakás hiánya (amíg nem az anyjához akar beköltöztetni, és nem konkrétan mamahotel jelleggel lakik otthon - tehát a popóját is kinyalatja az anyjával)
- nem magas (nálam legyen magasabb, de 156 centinél ezt nemcsak a 180+ tudja hozni)
- nem akar gyereket
- kopaszodás
- korán őszülő haj
- nem dumagép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!