Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok! Ha egy férfi korábban részt vett swinger klubokban az kizáró ok az ismerkedésre?
Visszaolvasva az itteni válaszokat kijelenthető, hogy a nők döntő többségénél kizáró ok az ismerkedésre ha egy férfi korábban igénybe vett már prostitúciós szolgáltatást.
De mi a helyzet a swinger partikon részt vett férfiakkal? Az kizáró oknak számít-e?
(ha akartok kort is írjatok)
Kérlek senki ne kezdjen el személyeskedni vagy gyűlölködni.
Egyszerűen csak válaszoljatok a kérdésre, és ha van kedvetek hozzá ki is fejthetitek a válaszotokat. :)
Nekem kizáró ok, de inkább azt mondom már...Volt idő mikor szexuálisan én is nyitott és kaján voltam, de azóta sokat változott a személyiségem, az értékrendem változott, mondhatni "komolyodott" és mostmár nem kezdenék olyannal, aki még itt tart... :P
És nem azért mert zavar, felőlem csináljátok ha akarjátok, de nekem más már a prioritás.
Csak, hogy egyértelmű legyek:
Most nem arra gondolok, hogy veletek szerente swingerkedni, hanem arra, hogy régen járt ilyen helyekre, de ha veletek összejön akkor nem fogja kérni, hogy menjetek el vele oda. (tehát múltbeli dologról van szó, nem arról, hogy jövőben tervezné veletek)
Nekem van egy sztroim.Ismertem a srácot,együtt voltunk már 1 hónapja de egyszer elindultunk külföldre,de meg kellett állnunk 1 éjszakára.Csak olyan szállást találtunk,ami ilyen búvóhely is volt egyben.Kaptunk egy szobát,majd mikor bementünk láttunk 2 párt szexelni.
Én lementem,hogy ez mi? Akkor kiderült,hogy az aznapi éjszaka csak swinger.
Barátom be akart menni...elég is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!