Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kizáró ok hogy volt arab és koreai pasim is?
Az arabokat sem nem szeretik. Én nem vagyok rasszista de magával az arab kultúraval is vannak bajaim, tény és való hogy előítéletesség de sok a negatív tapasztalat velük kapcsolatban. Olyan dolgok amik egy európainak felfoghatatlan.
A koreikkal semmi bajom.
Ha úgy latod ez hátráltat, ne hozd szóba, kész.
Neked feltűnt hogy az utóbbi 6 évből 5-ben milyen Kormányzati kommunikáció zajlott ? Ha nem segítek.
Komolyan azt hiszed hogy ez senkire nem volt hatással ? Na te pont ilyenek fogtál ki akire ez hatással volt.
1.: A koreai NEKEM nem gond, de az arab nem kicsit.
2.: "Annyira utálom ez európai előítéletet...." Ööö...HA nem kamu lenne a kérdésed, pontosan tudnád, hogy Ázsiában rühellik az arabot, meg a fekát, de sok helyen a fehéret is.
Nálam igen... de az enyém csak egyetlen férfi véleménye a sokból.
Nyilván egyszerű a megoldás: olyan férfival akarj komoly kapcsolatot létesíteni, akit ez nem zavar. Nem is értem, minek kell erről kérdést feltenni!
amugy ez nekem is trollkerdes szagunak tunik..
milyen erdekes, pont a napokban lett tobbszor is megemlitve bizonyos kerdesknel, hogy valaki elvarja a notol, hogy - idezem - ‘ne legyen feka kanija’. marmint exe.
erre pont feltunik ez a kerdes, jaj micsoda veletlen egybeeses.. ezeknek a kamukerdeseknek mind egy egyforma a stilusa, megfogalmazasa, helyesirasa, ‘sztorija’, hashtagei. aki egy kicsit is ert ehhez, annak egybol leesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!