Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez kizáró ok lenne és szerintetek ez mamahotelezés 30 fölött?
Figyelt kérdés
Ha egy 30 fölötti férfi egy kertesházban lakik a szüleivel, de a házon belül van egy saját része, saját fürdőszoba, konyha, 2 szoba és ez a rész el van zárva a szülők szobáitól és csak kívülről lehet átmenni a kertből.2022. júl. 3. 11:33
11/14 anonim válasza:
Ez oké sztm.
De ha a szüleivel nem sikerül jó kapcsolatot létrehozni, akkor oda nem költöznék.
N 30
12/14 anonim válasza:
Ezzel az a baj, hogy te valószínűleg innen nem költöznél el, és az első alkalom, ahogy átmegyek hozzád egyben az első alkalom lenne, amikor találkoznom kellene a szüleiddel, legalábbis bemutatkozni illene.
Illetve nekem vannak hasonló szituban barátaim, és egymás lakán lógnak úgy is, hogy külön ház van, nemcsak házrész. De ha anya főz, akkor már a csemetéknek is ad, ha mos, akkor az ő szennyesüket is összeszedi, tehát igazi függetlenség itt sincs jelen.
13/14 anonim válasza:
Miért gondoljatok, hogy nem költözne el? En nőkent laktam hasonló módon egy ideig, de elköltöztem, nem élnek ott egy pasival.
14/14 anonim válasza:
" https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Mert a linkelt helyzet a jellemző, nem az, hogy akkor fogja a kis cókmókját és boldogan feladja a megszokott kényelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!