Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3771/4121 anonim ***** válasza:
100%

3770, szóval magyarországon szerinted az az átlagos, hogy évi 3 Dubai út belefér az egyedülálló nőknek?

Ha ezt te se gindoltad komolyan, akkor talán maradjunk a realitásnál és válaszolj erre: "mekkora lehet a baj azzal, akihez csak teljes ellehetetlenítés kényszerít hozzá egy nőt?"

okt. 24. 13:37
 3772/4121 anonim ***** válasza:
82%
Ez a szomszédlány hány évvel fiatalabb nálad?
okt. 24. 13:41
 3773/4121 anonim ***** válasza:
6%

Ezt az adóról írtam, a nő behozatallal kapcsolatban meg az van, hogy mindenki máshogy gondolkozik. Sok Chad van, akit csak az érdekel, hogy jól nézzen ki a nő, a kapcsolat mélyebb tartalma meg dinamikája már nem.

Ezek a Chadek most ennek ellenére az értelmiség magyar nőkkel vannak, akik jók lehetnének nekem is, ha Chadet lekötné valami más.

Másik oldalon az ideérkező nők között is lenne olyan, aki abban lelné az őszinte örömöt, hogy gazdag férfival van.

És sok olyan nő is lenne, aki jól feltalálná magát itt és nem lenne rákényszerülve semmire, hanem önként ismerkedne helyi férfiakkal. Ez megint csak jó abból a szempontból, hogy több nő lenne, így le kéne adniuk az elvárásaikat, amit egy nő egyébként ösztönösen tesz (értsd: Te csak az vennéd észre, hogy egyszer csak jól érzed magad egy incel férfival)

Lényeg: Nem kényszert akarunk, hanem jobb piacot ahol nem vagyunk láthatatlanok és a randi sem úgy néz ki, mint egy egyoldalú állásinterjú.

okt. 24. 13:43
 3774/4121 anonim ***** válasza:
0%
3772: 25 fölött van és nagy a melle
okt. 24. 13:44
 3775/4121 anonim ***** válasza:
17%

“szerinted az az átlagos, hogy évi 3 Dubai út belefér”:

- A való életben ezt látom

- Instagrammon ezt látom

- Nekem beleférne, csak felújításra gyűjtök jelenleg

okt. 24. 13:45
 3776/4121 anonim ***** válasza:
82%
3774: de te nem a 40-et közelíted?
okt. 24. 13:49
 3777/4121 anonim ***** válasza:
100%

3775, nos nekem nem férne bele, sőt, az ismerőseim közül igen keveseknek férne bele, pedig értelmiségi, átlag anyagi helyzetű körökben mozgok.

Ha nem látod mennyire irreális, hogy a fiatal nők többsége influenszer, vagy vezető beosztású legyen, akkor nagy a baj. Vannak ilyenek és ennek én pl tök örülök is, de ne add elő, hogy ez az átlag, mert még hülyének néznek.

Főleg, hogy a többi inci azon sír, hogy a 250-350 közötti fizuja már jó fizetés és miért nem elég. Vagy ma már alanyi jogon jobban keresnek a nők? Mert, ha a pna plusz pénzt hoz én beadom a kérvényt.

Viccet félre téve, továbbra is izgat, hogy ha a fizetés 60%-ának elvonása (adó+TB+szingli adó kizárólag a nőktől persze) és a betelepített nők táborokban tartása, minimális feltételek biztosítása mellett nem kényszer, akkor mi az?

okt. 24. 13:53
 3778/4121 anonim ***** válasza:
0%
3776: Most ezentúl mindig ezzel a pedofil baromsággal fogtok jönni csak azért, mert nem tetszik nekem, hogy a közoktatás 15 évet elvesz a fiatalok életéből? - amik ráadásul a legproduktív évek lehetnének minden szempontból
okt. 24. 13:55
 3779/4121 anonim ***** válasza:
0%

“ha a fizetés 60%-ának elvonása (adó+TB+szingli adó kizárólag a nőktől persze) és a betelepített nők táborokban tartása”:

A lakásokat államosítanám + lakásépítési programba kezdenék. Lenne hely mindenkinek, nem kell a tábor. A TB jelenleg incel adóként funkcionál, azaz férfiként azért fizetek, mert senki se akar velem szexelni. Ehelyett fizetne a nő ha nem járul hozzá a társadalom jólétéhez.

okt. 24. 13:58
 3780/4121 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a TB nincs vonva a nőktől? Vagy ez megint hogy jött ki neked?
okt. 24. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!