Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A hogyan tudnék élni nélküled...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hogyan tudnék élni nélküled című film miatt tartanak manapság itt a párkapcsolatok ahol tartanak? Tényleg ez a jó film és ezt kell erősíteni az emberekben?

Figyelt kérdés
Mindenki mondja milyen jó film milyen szuperfilm, de lényegében az ösztönökről szól ezért tartnak itt a kapcsolatok ahhol tartanak, van egy párkapcsolat, a csaj lemegy Balcsira ès egy helyesebb sármosabb rosszfiú aki rockstar is, és már össze is fekszik vele...
febr. 1. 16:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Fel is csinálja, mert nem védekeztek valszeg.
febr. 1. 16:10
 2/17 anonim ***** válasza:
39%
Még csak nem is hallottam a filmről.
febr. 1. 16:12
 3/17 anonim ***** válasza:
64%
Én se hallottam róla, de ezek után meg sem nézem.
febr. 1. 16:21
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
igen, ez a film az oka mindennek
febr. 1. 16:23
 5/17 anonim ***** válasza:
13%
Ez csak egy film. 🤣
febr. 1. 16:28
 6/17 A kérdező kommentje:

5. De azt erősítjük az emberekben hogy ez a jó és ez a helyes, erre a filmre èjjeneznek, a fiatal nők főleg.

Nem hallottál a filmek pszichológia hatásairól.. olvass utána..

febr. 1. 16:31
 7/17 anonim ***** válasza:
81%
Isten ments, engem nem érdekelnek ezek a dolgok. Azért nézek meg egy filmet, hogy jól szórakozzam, nem pedig azon akarok filozofálni, hogy most milyen egy b.d.s k.rv. volt az a csaj, mert elhagyta a pasit, akit az apja imádott annyira, nem pedig ő maga.
febr. 1. 16:39
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
Meg mindig nem rossz fiu!! Pont hogy jo fiu inkabb!! Azert mert rockker meg nem lesz rossz is! Nem tudom minek kellet ujra ki irni, de a valaszok most sem fognak tetszeni tehat keszitsd az ujra ki irast.
febr. 1. 16:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Akit a parkapcsolataban befolyasol egy film, az meg is erdemli. Hulyek mindig is voltak es mindig is lesznek.
febr. 1. 17:12
 10/17 anonim ***** válasza:
30%
A nokre nagy hatassal vannak a filmek. Emlekszem amikor az alkonyat volt a divat mindenki vagy hulla sapadt pasit keresett vagy pedig egy barna latin szeretot ..
febr. 1. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!