Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hogyan tudnék élni nélküled című film miatt tartanak manapság itt a párkapcsolatok ahol tartanak? Tényleg ez a jó film és ezt kell erősíteni az emberekben?
Figyelt kérdés
Mindenki mondja milyen jó film milyen szuperfilm, de lényegében az ösztönökről szól ezért tartnak itt a kapcsolatok ahhol tartanak, van egy párkapcsolat, a csaj lemegy Balcsira ès egy helyesebb sármosabb rosszfiú aki rockstar is, és már össze is fekszik vele...febr. 1. 16:08
1/17 anonim 

válasza:

Fel is csinálja, mert nem védekeztek valszeg.
3/17 anonim 

válasza:

Én se hallottam róla, de ezek után meg sem nézem.
6/17 A kérdező kommentje:
5. De azt erősítjük az emberekben hogy ez a jó és ez a helyes, erre a filmre èjjeneznek, a fiatal nők főleg.
Nem hallottál a filmek pszichológia hatásairól.. olvass utána..
febr. 1. 16:31
7/17 anonim 

válasza:

Isten ments, engem nem érdekelnek ezek a dolgok. Azért nézek meg egy filmet, hogy jól szórakozzam, nem pedig azon akarok filozofálni, hogy most milyen egy b.d.s k.rv. volt az a csaj, mert elhagyta a pasit, akit az apja imádott annyira, nem pedig ő maga.
8/17 anonim 

válasza:

Meg mindig nem rossz fiu!! Pont hogy jo fiu inkabb!! Azert mert rockker meg nem lesz rossz is! Nem tudom minek kellet ujra ki irni, de a valaszok most sem fognak tetszeni tehat keszitsd az ujra ki irast.
9/17 anonim 

válasza:

Akit a parkapcsolataban befolyasol egy film, az meg is erdemli. Hulyek mindig is voltak es mindig is lesznek.
10/17 anonim 

válasza:

A nokre nagy hatassal vannak a filmek. Emlekszem amikor az alkonyat volt a divat mindenki vagy hulla sapadt pasit keresett vagy pedig egy barna latin szeretot ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!