Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hogyan tudnék élni nélküled című film miatt tartanak manapság itt a párkapcsolatok ahol tartanak? Tényleg ez a jó film és ezt kell erősíteni az emberekben?
Figyelt kérdés
Mindenki mondja milyen jó film milyen szuperfilm, de lényegében az ösztönökről szól ezért tartnak itt a kapcsolatok ahhol tartanak, van egy párkapcsolat, a csaj lemegy Balcsira ès egy helyesebb sármosabb rosszfiú aki rockstar is, és már össze is fekszik vele...febr. 1. 16:08
11/17 anonim 

válasza:

Szerintem az a film a legrosszabb, ami arról szól, hogy valami gazdag csávó végig nyomul az "átlagos csajnál", akivel persze összevesznek, de a végén a csávó ilyen térde csúszva vonaglik neki a repülőtéren a kifutópályán, a létező leg-leg-leg-legmanipulatívabb, legmegalázkodóbb szöveggel, valaha.
12/17 anonim 

válasza:

Nézzék a nők ezeket a vackokat, én most nézem meg az Outlaw King-et inkább, ott nem szórakoznak öcsém olyan csatajelenetek vannak.
13/17 anonim 

válasza:

Meg nem tudom ki a nőknek a "rocksztár" de általában ilyenkor valami nagyon gyenge tingli tangli fos. Tudod mi a rock meg a heavy metal?
Ott kezdődik hogy Judas Priest, Vikidál vagy még durvább black metal mondjuk Bathory. Ilyeneket csak az elvetemültebb férfiak hallgatnak.
14/17 anonim 

válasza:

13.
Mos-Oi együttes, Egészséges Fejbőr, Waslavik László, Csontreszelők stb.
15/17 anonim 

válasza:

14 Jó gyenge mind, Titkolt ellenállásnak van egy két jó száma, a többi csak náci őjöngés. Nem tudom a nők miért vannak oda ezekért
16/17 anonim 

válasza:

15.
A Judas Priest mitől jobb ezeknél? A "Bathory"-nál már a név is kínos.
Vikidál még jó.
17/17 anonim 

válasza:

Nő vagy, nem vitatkozok veled erről. A heavy metal nem nektek való, a black, trash meg power metal ezen belül meg végképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!