Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

2024. aug. 1. 23:04
 3731/4211 anonim ***** válasza:
16%
Csakhogy legyen szó értelmes dolgokról is: a nőktől kérdezném, hogy nektek mely fiktív karakterek voltak (vagy akár jelenleg is azok) azok a bizonyos ideálok? Akikért gyerekként és kamaszként (vagy akár felnőttként) odáig voltatok? Egy baráti társaságban merült fel a kérdés és olyan jókat szórakoztunk a válaszokon, hogy szívesen olvasnék még néhányat. :D
okt. 23. 10:55
 3732/4211 A kérdező kommentje:

Nem jártam évekig, de tényleg próbálkoztam. Őszintén beszéltem a pszichológussal, az összes lelki problémámat elé tártam, meg az egész élettörténetemet. Nem arról van szó, hogy nem mondott jó dolgokat, de az égvilágon semmi újdonság nem volt benne. Egyrészt nem ismeretlen előttem a pszichológia, mert már előtte is rengeteg könyvet olvastam a témában önfejlesztés címszó alatt, másrészt mert magamtól is eljutottam azokra a következtetésekre, ami felé ő is terelte a beszélgetéseinket. Bő fél évig jártam hozzá, heti egy alkalommal. Előzetesen is megkérlek, most nehogy kitaláld, hogy minimum x évig kellett volna járni, mert az már tényleg komédia lesz. Fogadd el, hogy már sokszorosan végigjártam minden utat, amit tudtatok/tudnátok javasolni nekem, megpróbálkoztam MINDENNEL az életminőségem javítása érdekében, mégsem vezetett eredményre semmi.

Egyébként jókat írtál, ezt értékelem. Összességében nem a nőket tartom hibásnak, ők sokkal inkább csak a tünethordozói annak a jelenségnek, amit úgy hívok, hogy a párkapcsolati piacon uralkodó feminizmus. Tudom hogy nem fogok mindenkinek tetszeni, sőt azt is hogy a külsőm miatt nagyon kevés nőnek fogok tetszeni, de hogy a hosszú évek alatt a rengeteg próbálkozásból semmi nem jött össze, egy nő sem akart jobban megismerni, az ellentmond minden logikának, racionalitásnak, a nagy számok törvényének. Bármennyire is nevetségesnek hangzik elsőre, az maradt az egyetlen elfogadható magyarázat, hogy tényleg nem bennem van a hiba (ezzel nem tökéletesnek akarom beállítani), hanem a világban és konkrétan a párkapcsolati piacon. Más magyarázat egyszerűen nincs arra, ami velem történt. Aztán ahogy világossá vált előttem, hogy bizony ez még rengeteg férfival megtörtént rajtam kívül, onnantól fogva tiszta sor, hogy egy konkrét jelenséggel állunk szemben, ami súlyosan megrontja a magyar férfiak életét.

okt. 23. 11:04
 3733/4211 A kérdező kommentje:

Milyen zaklatásról hablatyolsz? Te irogatsz ide szabad akaratodból. Akkor told el a biciklit, ha nem tetszik valami. Vagy szeretsz házhoz jönni a pofonért?

okt. 23. 11:05
 3734/4211 anonim ***** válasza:
Uh, Mr. Darcy. Igazából a Firth és Macfadyen változatok ugyanúgy tökéletesek.
okt. 23. 11:06
 3735/4211 anonim ***** válasza:
100%
Kislányként, úgy 10 éves korom körül Marty McFly.(Nem az ő generációja vagyok.) Nagyobbként már az, ami fikcióban tetszett, nem biztos, hogy a valós életben működött volna.
okt. 23. 11:31
 3736/4211 anonim ***** válasza:
100%
3731, nekem Duncan MacLeod volt a nagy szerelem illetve az Inuyasha karaktere. Felnőttként már nem tudnék mondani ilyet.
okt. 23. 11:34
 3737/4211 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, előttem milyen jókat írt mindenki. :D Fú, én Lokiért volta odáig, meg úgy Tom Hiddleston-ért.
okt. 23. 11:36
 3738/4211 anonim ***** válasza:
91%

3725 a 80IQ-s itt te vagy. A nőket egy masszaként kezeled, nem egyénenként. Annyian és annyiféleképpen akartak erre rávezetni, de képtelen vagy rá. Te egy p.nát akarsz, nem nőt. A nő nem csak egy nemi szerv, egy érző lény. De te nem akarod a gondolatait, az IGAZI érzéseit, a vágyait, a terveit, jövő képét, hogy mit szeret, a hobbiját. Te csak egy egy bizonyos részét akarod. És nem fogod fel, hogy ezt a nők megérzik.

Pont te sípolsz, hogy micsoda társadalmi elvárások vannak. Ha valaki szétteszi a lábát ilyennek, akinek csak a sz*xre kell, megy is a k*rvázás. Nos, ezért menekülnek rögtön a nők, mert érzik, hogy te nem az ő lényüket akarod, csak azt, hogy nő legyen.

Cáfolj meg. Írd le, hogy mi szokott lenni egy ismerkedés nálad, hogy indítasz egy beszélgetést, miket mondasz.

okt. 23. 11:37
 3739/4211 anonim ***** válasza:
100%

"A macskás párhuzamodnak pedig semmi értelme, nem háziállatokról, hanem más hús-vér emberekről beszélünk. Én az égvilágon nem írtam egyébként nők elzárásáról,"

A 10 év kényszerházasság, ahol akarata ellenére sz*xelnie kell valakivel, akit nem szeret, mert különben megy az erkölcs rendészet szerintem elégégé a rabság kategória.

okt. 23. 11:38
 3740/4211 anonim ***** válasza:
3731: nekem a Witcher karaktere, még a sorozat előtt vagy 20 évvel, a játékban.
okt. 23. 12:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!