Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 3691/4211 anonim ***** válasza:
95%

#3690 vinnyogva röhögök mert erről a több nő nem lehet együttről a Borat ide vonatkozó jelenete ugrott be amikor a veterán feministákhoz megy 🤣🤣 A kérdező egy hasonló fazon lehet csak sajnos ő komolyan gondolja. Valahol sajnálom a nyomorultat mert egyértelműen értelmi sérült és nyilván valami nagyon félrement a nevelésénél is, de igazából meg kéne állítania valakinek mielőtt végleg elveszíti a valóságot.

A jelenet angolul:

[link]

magyarul:

[link]

okt. 21. 19:12
 3692/4211 anonim ***** válasza:
90%
*elveszíti a kapcsolódását a valósággal
okt. 21. 19:13
 3693/4211 A kérdező kommentje:

#3689 #3690

Ne engem hibáztassatok, hanem a renitens női társaitokat, akik miatt szükségszerű az ilyen radikális intézkedések bevezetése. Ha kivetnétek magatok közül a feminácikat, nem lenne szükség erre.

okt. 21. 19:34
 3694/4211 A kérdező kommentje:
Én a valóságban élek, ellentétben a Mátrix-rabszolgákkal.
okt. 21. 19:35
 3695/4211 anonim ***** válasza:
90%

Továbbra sem értem miért probléma, hogy más nőkkel élek együtt.

okt. 21. 19:43
 3696/4211 anonim ***** válasza:
93%
A valóság az, hogy pár férfi vinnyog, amiért nem jut puncihoz, és ezt a problémát megpróbálja kamu adatokkal és kinyilatkoztatásokkal társadalmi mértékűnek láttatni. Tudom, fincsi dolog erről ábrándozni, hogy majd az incelek "megváltják a világot" meg "rendet tesznek", de ez sosem fog bekövetkezni. Egyszerűen senki másnak nem áll az érdekében és senki másnak nem hoz hasznot, csak a szerencsétlen pasiknak, akik a legtöbb esetben meg sem érdemlik / van velük személyiségbeli difi bőven (azt ne mondja nekem senki, hogy olyan csodás személyisége lehet vkinek, aki egy barátot nem tudott összehozni magának)Ö.
okt. 21. 19:47
 3697/4211 anonim ***** válasza:
95%
Ha meg az a kérdés, hogy ki tehet arról, hogy a nők már nem állnak össze bárkivel... leginkább azon férfitársaitok, akik egy kis numera kedvéért a mocsári rémmel is összeállnának, ha van p...ája. Ez hadd ne a nők hibája legyen már.
okt. 21. 19:48
 3698/4211 A kérdező kommentje:

Nekem nem probléma, de egyes nőnek álcázott démonok kiskapunak akarják használni ezt a törvény kijátszására.

Meglátjuk. Ez is egy lehetőség.

A férfiak is hibásak abban, hogy a párkapcsolati piac ilyen állapotban van. Ez tagadhatatlan.

okt. 21. 20:31
 3699/4211 anonim ***** válasza:
95%
#3698 most már törvény is a bolond képzelgésed? Na én most dobtam le az ékszíjat 🫣😅 Te tényleg zártosztályérett vagy.
okt. 21. 20:35
 3700/4211 A kérdező kommentje:

Igen, az elképzelt szcenárióban (amiről 370 oldal óta beszélünk) törvénybe lenne foglalva az intézkedéscsomag, demokratikus és parlamentáris úton.

Eddig is erről volt szó, csak ezek szerint a csökkent értelmi képességeid miatt nem sikerült megértened.

okt. 21. 20:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!